Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

ACİL YARDIM MAİLE LİNK

Değiştir bence, telefon numaranı da bağlayabilirsin ekstra güvenliğin zararı yok. Bir kere oturum açarken uğraştırıyor sonra hep açık kalıyor zaten.
  2. OrkunJJ

ACİL YARDIM MAİLE LİNK

Virüs bulaşmaz diye düşünüyorum çünkü sadece bir internet sitesi. Ama linkte tıkladığında cookie lerden falan bir çok yerden şifrelerine erişebiliyorlar. Umarım öyle bir şey olmamıştır. Mailin şifresini değiştirdiysen şimdilik yeterli diye düşünüyorum.
  3. OrkunJJ

ACİL YARDIM MAİLE LİNK

Şifrelerini değiştirmeni öneririm. Büyük ihtimal ile phising. Bir daha da bilmediğin linklere tıklamamanı öneririm. Sadece basit bir linkten hesapları çalınan bir sürü ünlü var. 1714090196 Bir de linkleri direkt olarak buraya yapıştırmasaydın iyiydi. Bilmeden tıklayabilecek insanlar var.
  4. OrkunJJ

Instagram da reels da saçma saçma şeyler çıkıyor

Bununla ilgilenmiyorum gibi bir buton olması lazım üç nokta da. Ordan onu yap bir süre sonra azalıp kaybolurlar ana sayfadan.
  5. OrkunJJ

Düşük sistem için videosu çekilecek oyun önerisi

Evet çekilir, zaten single player oyunlar. Dont Starve ın Together olanı var online şekilde oynanabiliyor ayrı bir oyun.
  6. OrkunJJ

Düşük sistem için videosu çekilecek oyun önerisi

Dont Starve, Terraria tarzı oyunları önerebilirim.
  7. OrkunJJ

Birisi google hesabıma girmiş cihaz görünmüyor bir el atın hocam

Hesabınıza biri giriş yaptığında o hesabınıza mail geliyor. Belki detayları o mail de yazıyor olabilir. Maili bulmaya çalışın. Onun dışında yok sanırım.
  8. OrkunJJ

Birisi google hesabıma girmiş cihaz görünmüyor bir el atın hocam

Geçmiş olsun. Hesabınıza iki faktörlü doğrulama falan ekleyin kolay kolay giremesinler.
  9. OrkunJJ

Whatsapp öğrenci grubunda hakkıma edilen hakareti nereye şikayet etmeliyim?

Agresif bir tavırla yaklaşırsan aynı tavırla karşılaşırsın. Edepli düzgün, ciddi ve sert bir şekilde konuş, kenara çekip onun yaptığı gibi etrafta kimseye rencide etmeden sakin sakin konuş. Anlayacaktır yaptığı hatayı.
  10. OrkunJJ

Şikayet etmek istemiyorsan en mantıklısı çocukla ciddi bir konuşma yapmaktır.
  11. OrkunJJ

Okulundaki sınıf öğretmenine ya da müdür/müdür yardımcılarına şikayette bulun. Çocuğun velisini arayıp bildirdiklerinde sana bir daha aynı davranışta bulunacağını sanmam.
  12. OrkunJJ

Instagram Instagram Reels'da saçma şeyler çıkıyor??

Reels den daha iyisi bence Youtube Shorts. Shorts da da bazen çok cringe saçma sapan şeyler geliyor. Mesela İnstagramda reelslerin kalitesi düşmeye başladığında kaydırdıkça hemen Youtube a geçiyorum. Orda da aynı şekil olunca İnstagrama geri geçiyorum böyle böyle kaliteli içerik izleyebiliyorum.
  13. OrkunJJ

Discorddan dava edildim

Hocam ona bakarsan sokakta da herkes konuşabiliyor. Birisi gelip senin konuşmanı kaydedince delil olmuyor da sanal ortamda iznin olmadan kaydedince neden delil olsun?
  14. OrkunJJ

Discorddan dava edildim

Şuan yapabileceğim tek yorum sizin ses kaydınız bulunuyorsa delil olarak mahkemeye sunulamaz. Rıza olmadan alındığı için delil geçerliliğini yitiriyor özel hayatın gizliliği vs. Ancak mesaj olarak küfür ettiyseniz bunun ekran görüntülerini delil olarak sunabilirler. Kağıdın alt kısmını...
  15. OrkunJJ

Discorddan dava edildim

Aşağıda yazan kısımları tam görebilseydim tam olarak yorum yapabilirdim.
  16. OrkunJJ

Eski Facebook Hesabı

Ben kendimi ifşalamak istemiyorum teşekkür ederim ben almayayım :) Facebook'a mail atmak lazım hesabın sahipliğini kanıtlayacak şekilde delil sunaraktan hesapları kapatma talebi şeklinde.
  17. OrkunJJ

Eski Facebook Hesabı

Ne yazık ki benim durum sizden de kötü. Çocukluğun verdiği cahillik.. Bunun gibi benim 3 4 tane kapatmaya çalıştığım kapatamadığım hesabım var. Facebook sağolsun hiç yardımcı olmuyor. Çözüm bulursanız süper olur hepsini kapatırım.
Top Bottom