Neler Yeni

Discorddan dava edildim

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,748
İsim
Orkun
diskord gibi bir uygulama geneldir ses kaydı yapılabilir. gizli ses kaydı falan geçersizdir bu gizliye girmiyor bildiğim kadarıla en kötü ihtimal maddi manevi tazminat davasına maruz kalabilir tazminat davaları 6 -10 yıl arası sürmekte ve faiziyle parası alınır
Hocam ona bakarsan sokakta da herkes konuşabiliyor. Birisi gelip senin konuşmanı kaydedince delil olmuyor da sanal ortamda iznin olmadan kaydedince neden delil olsun?

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
Kanka bi kaybol senle uğraşılmaz abim bilişim suçlarında diyor bir de kaçıncı senenin yalanı bu abin sana daha detaylı bilgi mi veriyor :D

Merak etme çok tecrübe ettim ayrıca o cc'ci dediğin elemanlar işlemleri VDS ya da log tutmayan VPN ya da tarayıcılar üzerinden yapıyorlar. Bu arkadaş öyle bir durum belirtmemiş direk kendini illegal amaçla sağlama almamış.

Ve dediğim gibi şunada hala cevap vermemişsin internet firmaları IP adresi verdikleri kişinin internette yaptığı her şeyin kaydını tutar :)
Ben engelledim seni daha fazla seviyene düşemem kendimden utanıyorum dediği lafa bak ISS sağlayıcıları herşeyin kaydını tutar diyor.Ben utandım bu cümleden sen nasıl halen duruyorsun yerinde senin yerinede utanıyorum ben.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Hocam ona bakarsan sokakta da herkes konuşabiliyor. Birisi gelip senin konuşmanı kaydedince delil olmuyor da sanal ortamda iznin olmadan kaydedince neden delil olsun?
bu mahkemenin vereceği bir karar mesala biri bana küfür etti diyelim ses kaydı açarım kabul edilir veya edilmez bir delil olarak kalır kişi ip den bulununca tam olarak belli olur kim olduğu. discord, whatapp ... gibi uygulamalarda yazışmalar kaydedilir, ses gizlilikten kaydedilmez diye biliyorum dava açılınca yazışmalar ilgili firmadan talep edilir ilgili firma ip adresine kadar gönderir savcılığa ve dava başlar (tehdit, santaj, hakaret vb.)

mfimmel

80+ Silver
Ben engelledim seni daha fazla seviyene düşemem kendimden utanıyorum dediği lafa bak ISS sağlayıcıları herşeyin kaydını tutar diyor.Ben utandım bu cümleden sen nasıl halen duruyorsun yerinde senin yerinede utanıyorum ben.
Her şeyi bildiğini sanan 15 yaşında ergensin iki üç yerde takılıp gördüğün bilgilerle bana boş yapma 6 senedir discord kullanıyorum 3 senedir illegal/dark platformları takip ediyorum kaybol yoluna git senle uğraşamam çocuk

Ellsy

80+ Bronze
Ben fps oyunlarında din ırki ailevi küfür ediyorum beceriksiz insanlar gelince onlara telefon numaramı versemde dönüş yapamıyorlar hiç bir şey olmaz.
Profiline baksan adam sanilirsin ovundugun seye bak

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Yasin
Fake görsel gibi duruyor korkutmak için açsa bile bir şey olmamıştır diye düşünüyorum bilgi vermiyor DC çünkü bu kadar olaya rağmen bilgi vermedi küfüre hiç vermemiştir ne ile sonuçlandı? @Şaynik

Top Bottom