Discorddan dava edildim

Arkadaşlar adam size bana nasihat verin ne yapmalıyım veya düşünceleriniz nedir dememiş dava düşer mi gerçek mi nasıl anlarım demiş buna cevap verebiliyorsanız yazın vermiyorsanız iyi olmuş klavye delikanlısı falan yazacaksanız forum kültürünü bilmiyorsanız forumu kullanmayın gerçekten

Merhabalar geçenlerde bir arkadaşa Discord üzerinden küfür etmiştim ve beni ve arkadaşlarımı dava edeceğini söylemişti sonrasında bize bir tane fotoğraf attı acaba cidden dava etmiş midir ettiyse de davanın düşmesi gibi bir olasılık var mıdırAlıntıyı görüntüle
Gerçekten dava ediyorsa haklı umarımm bir kaç ay yersinde hakaret etmek ne demek anlarsın
Bu arada bir şey olmuşsa çocuk cidden dava etmiş olabilir
Doğru gibi duruyor kağıt ama resmi evrakların böyle paylaşılması yanlış diye biliyorum ondan dolayı etmemişte olabilir

Konular genel olarak tartışmak ve fikir alışverişi için diye var biliyorum ama rahatsız olduysanız konuya bakmama gibi bir seçeneğiniz olduğunu biliyorum
Bu kadar saygılı konuşmak için dava yemeyi mi beklediniz?
Valla ölmüşlere bilakis dini ırki değerlere küfür falan asla tolerans gösterilmemesi gerek.
Tolerans gösterilmeyip sopa gösterilince.
Aaaaaa...
Süt dökmüş kedi.

Eğer sallamıyorsa yüksek ihtimal para cezası alırsın.

Aşağıda yazan kısımları tam görebilseydim tam olarak yorum yapabilirdim.

Şuan yapabileceğim tek yorum sizin ses kaydınız bulunuyorsa delil olarak mahkemeye sunulamaz. Rıza olmadan alındığı için delil geçerliliğini yitiriyor özel hayatın gizliliği vs.

Ancak mesaj olarak küfür ettiyseniz bunun ekran görüntülerini delil olarak sunabilirler.
Kağıdın alt kısmını göremediğim için imza var mı yok mu bilemiyorum. İmza yok ise zaten belge geçersiz.

Şuan yapabileceğim tek yorum sizin ses kaydınız bulunuyorsa delil olarak mahkemeye sunulamaz. Rıza olmadan alındığı için delil geçerliliğini yitiriyor özel hayatın gizliliği vs.

Ancak mesaj olarak küfür ettiyseniz bunun ekran görüntülerini delil olarak sunabilirler.
Kağıdın alt kısmını göremediğim için imza var mı yok mu bilemiyorum. İmza yok ise zaten belge geçersiz.
diskord gibi bir uygulama geneldir ses kaydı yapılabilir. gizli ses kaydı falan geçersizdir bu gizliye girmiyor bildiğim kadarıla en kötü ihtimal maddi manevi tazminat davasına maruz kalabilir tazminat davaları 6 -10 yıl arası sürmekte ve faiziyle parası alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,521
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri