Neler Yeni

Discorddan dava edildim

uydu3

80+ Silver
Arkadaşlar adam size bana nasihat verin ne yapmalıyım veya düşünceleriniz nedir dememiş dava düşer mi gerçek mi nasıl anlarım demiş buna cevap verebiliyorsanız yazın vermiyorsanız iyi olmuş klavye delikanlısı falan yazacaksanız forum kültürünü bilmiyorsanız forumu kullanmayın gerçekten

TİTAN.

80+ Platinum
Merhabalar geçenlerde bir arkadaşa Discord üzerinden küfür etmiştim ve beni ve arkadaşlarımı dava edeceğini söylemişti sonrasında bize bir tane fotoğraf attı acaba cidden dava etmiş midir ettiyse de davanın düşmesi gibi bir olasılık var mıdırAlıntıyı görüntüle
Gerçekten dava ediyorsa haklı umarımm bir kaç ay yersinde hakaret etmek ne demek anlarsın
Bu arada bir şey olmuşsa çocuk cidden dava etmiş olabilir
Doğru gibi duruyor kağıt ama resmi evrakların böyle paylaşılması yanlış diye biliyorum ondan dolayı etmemişte olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
Konular genel olarak tartışmak ve fikir alışverişi için diye var biliyorum ama rahatsız olduysanız konuya bakmama gibi bir seçeneğiniz olduğunu biliyorum
Bu kadar saygılı konuşmak için dava yemeyi mi beklediniz?
Valla ölmüşlere bilakis dini ırki değerlere küfür falan asla tolerans gösterilmemesi gerek.
Tolerans gösterilmeyip sopa gösterilince.
Aaaaaa...
Süt dökmüş kedi.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Eğer sallamıyorsa yüksek ihtimal para cezası alırsın.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,741
İsim
Orkun
Aşağıda yazan kısımları tam görebilseydim tam olarak yorum yapabilirdim.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,741
İsim
Orkun
Şuan yapabileceğim tek yorum sizin ses kaydınız bulunuyorsa delil olarak mahkemeye sunulamaz. Rıza olmadan alındığı için delil geçerliliğini yitiriyor özel hayatın gizliliği vs.

Ancak mesaj olarak küfür ettiyseniz bunun ekran görüntülerini delil olarak sunabilirler.
Kağıdın alt kısmını göremediğim için imza var mı yok mu bilemiyorum. İmza yok ise zaten belge geçersiz.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Haketmişsin

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Şuan yapabileceğim tek yorum sizin ses kaydınız bulunuyorsa delil olarak mahkemeye sunulamaz. Rıza olmadan alındığı için delil geçerliliğini yitiriyor özel hayatın gizliliği vs.

Ancak mesaj olarak küfür ettiyseniz bunun ekran görüntülerini delil olarak sunabilirler.
Kağıdın alt kısmını göremediğim için imza var mı yok mu bilemiyorum. İmza yok ise zaten belge geçersiz.
diskord gibi bir uygulama geneldir ses kaydı yapılabilir. gizli ses kaydı falan geçersizdir bu gizliye girmiyor bildiğim kadarıla en kötü ihtimal maddi manevi tazminat davasına maruz kalabilir tazminat davaları 6 -10 yıl arası sürmekte ve faiziyle parası alınır

Top Bottom