Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Ücretsiz logo yapma uygulaması

canva en baba programdır kendin uğraşmak istemiyorsan itemsatışa gir canva yaz arama yerine 20-30 TL'ye satanlar var seni kendi gruplarına alıyorlar sınırsız kullanıyorsun
  2. Polat Alengir

Mr Beast'in şirketinden iş birliği teklifi aldım

düşünsene kolpa bir olay değil ve adam forumdakiler yüzünden hayatının teklifini kaçırıyor JFŞSMSŞSMFİSMÖSMSS
  3. Polat Alengir

After effects video kalitesi

Bilgisayar kalite düşürür kablo ile videoyu telefona at telefondan yükle paylaşırkende en yükske kalitede yükleyi seç
  4. Polat Alengir

Instagram İnsta hesabını büyütüp üstünden para kazanabilir miyim

tabii ki kazanırsın hesabı büyütsen hayvan gibi para vurursun ben bir ara herkesin bildiği sigmaapk hesabının sahibiyim bir st reklamından 700 TL kazanıyordum hesap kapandı sonra yoksa bet reklamı vs alsan cebine ayda sayfaya göre para girer
  5. Polat Alengir

Kendimi geliştirmek konusunda yardıma ihtiyacım var.

hafızlık boş bir şey gidip arapça öğreniyoruz zamanında bizimkilerde beni yollacaktı büyük kavga ettik vazgeçtirdim ama kurslara gide gide kuranı iyi biliyorum ama onun yerine bi İngilizce vs öğrenseydim küçük yaşta şuan hayatımın her anında yardımcı olurdu
  6. Polat Alengir

Instagram 🎬 İlk Videomu Paylaştım – Görüşlerinizi Merak Ediyorum!

her yerden takip ettim az öncede zaten keşfetime çıkmıştı bu konsept tutar haberin olsun global bir hesap gibi
  7. Polat Alengir

Instagram'a ne kadar sıklıkta Reels atılmalı?

Kesinlikle yazmanı tavsiye etmem dostum çünkü bir süre sonra bu takipçi dileniyor gibisinden linçler yersin. Bendeki bilgiler ile sosyal medyada her türlü büyürsün. İnsta yaz bana : @omerizmaa
  8. Polat Alengir

ben 50k hesapta sadece kendi main hesabımı takip ediyordum gtye gerek yok yani
  9. Polat Alengir

başlangıç için 1 sabah 1 akşam at biraz kitle kastıktan sonra günde 1 akşam at
  10. Polat Alengir

knk ben eski instacılardanım ve 50k hesabım vardı sigmaapk adında bilen bilir ben hergün 1 video atıyordum ama akşam 6-8 arası tüm videolar tutuyordu hem kitleyi o saate alıştırırsan mis gibi olur
Geri