Arama sonuçları: *

1. R

Instagram Notlarda müzik paylaşamıyorum?

Böyle gözüküyor instagram güncel ios da güncel tel iphone 11 64 gb modeli Anlayamadım notlar kısmında müzik paylaşamıyorum
  2. R

Hepsi Burada 10 TL Lik Çek Hakkında

Teşekkürler
  3. R

Hepsi Burada 10 TL Lik Çek Hakkında

https://forum.donanimarsivi.com/konu/5-dakikada-nasil-hepsiburada-10-tl-hediye-ceki-alinir-steam-cuezdan-vs.356491/ Burda Nasıl Yapıldığı Anlatılıyor Benim Sorum Bir Telefon İle Birkaç Kez Yapılabiliyor mu?
  4. R

Hopi den aldığım steam cüzdan kodu ne zaman gelir?

O zaman olmuyor sanırım
  5. R

Hopi nin yaptığını yapan başka platformlar varmı?

2 kişi davet ediyorsun 10 paracık kazanıyorsun ve buna 10 TL lik steam cüzdan kodu alıyorsun Bunu yapan başka platformlar var mı?(Güncel) Veya yapacak platform var mı?
  6. R

yeni kulanıcıysan davet almadığın sürece 2 kişi biri sana davet etti kayıt oldun 5 paracık gene sen 2 kişiyi davet edebiliyorsun davet edincce 2 kişiyi 15 paracık oluyor ama devet edilmeden kayıt olduysan 10 paracı oluyor diye biliyorum
  7. R

Peki şey oluyor mu? Kayıt olurken mail değiştirip tel aynı kalıp gene kazanabilir mi?
  8. R

Daha fazla kişiyi davet edince veriyor mu peki bende 10 paracık ibaresi vardı o dolduydu
  9. R

10 dk olmadı sipariş edeli
  10. R

Arkadaşını davet etden 10 paracık kazandım ve 10 TL lik steam cüzdan kodu aldım 48 saat içerisinde mail inize göndereceğiz yazıyordur Gelen arkadaşlar varsa ne zaman sürede geldi?
Top Bottom