Çağrı Yılmaz
80+ Silver
Bende onu merak ediyorum.Daha fazla kişiyi davet edince veriyor mu peki
bende 10 paracık ibaresi vardı o dolduydu
Bende onu merak ediyorum.Daha fazla kişiyi davet edince veriyor mu peki
Hayır sınır 2 kişi.Daha fazla kişiyi davet edince veriyor mu peki
Peki şey oluyor mu?Hayır sınır 2 kişi.
Ben kendi kodumla başkasını davet ettim. O da kayıt oldu ve arkadaşıma 5 paracık geldi sonra arkadaşım kendi koduyla sadece 1 kişi davet edip 10 paracık oldu. illa 2 kişi mi davet etmek gerekiyor?2 kişiyi davet edince oluyor.kişi başı 5 paracık.
Hayır numaraya göre oluyor diye biliyorum.Peki şey oluyor mu?
Kayıt olurken mail değiştirip tel aynı kalıp gene kazanabilir mi?
Hayır mesela sizin hiç hesabınız yok arkadaşınız ile gelceksiniz ona da sizede 5 geliyor sonra siz 1 kişi davet ediyorsunuz ve 10 oluyor.Ben kendi kodumla başkasını davet ettim. O da kayıt oldu ve arkadaşıma 5 paracık geldi sonra arkadaşım kendi koduyla sadece 1 kişi davet edip 10 paracık oldu. illa 2 kişi mi davet etmek gerekiyor?
Eğer arkadaşının koduyla kayıt olduysan hali hazırda 5 paracık geliyor.Ozaman 1 kişi davet etsende oluyor.Ben kendi kodumla başkasını davet ettim. O da kayıt oldu ve arkadaşıma 5 paracık geldi sonra arkadaşım kendi koduyla sadece 1 kişi davet edip 10 paracık oldu. illa 2 kişi mi davet etmek gerekiyor?
yeni kulanıcıysan davet almadığın sürece 2 kişiBen kendi kodumla başkasını davet ettim. O da kayıt oldu ve arkadaşıma 5 paracık geldi sonra arkadaşım kendi koduyla sadece 1 kişi davet edip 10 paracık oldu. illa 2 kişi mi davet etmek gerekiyor?
Ama ibre full gösteriyor. arkadaşımınyeni kulanıcıysan davet almadığın sürece 2 kişi
biri sana davet etti kayıt oldun 5 paracık gene sen 2 kişiyi davet edebiliyorsun davet edincce 2 kişiyi 15 paracık oluyor
ama devet edilmeden kayıt olduysan 10 paracı oluyor diye biliyorum
O zaman olmuyor sanırımAma ibre full gösteriyor. arkadaşımın