Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Telegram Dolandırıcılığı

bizim bi arkadaş dedi evet veriyorlar sonra sana davet hakkı doğuyor insanları davet ediyorsun bunlar bi kitle toplayıp fazla parayı görünce toz oluyorlar
  2. Rhavenix

Telegram Dolandırıcılığı

150 tl için de bir şey olacak değildir zaten de sistemleri çok garip geldi 1732291796 150 tl attı sonrasında maaş sistemi diye işte birikmiş 90 tl var bu adımdan sonra işte 300 tl yatırırsanız 480 olarak geri ödeme alırsınız dedi yapmadım onu ya daha önce hiç karşına çıkmamış belli
  3. Rhavenix

Telegram Dolandırıcılığı

evet para attılar valla ya bu durum çok sık olmaya başladı ayda 2 kez falan farklı sistemle yazıyorlar para atıyorlar engeli basıyorum
  4. Rhavenix

Telegram Dolandırıcılığı

ne için yeterli
  5. Rhavenix

Telegram Dolandırıcılığı

150 tl den bir şey olmaz da sistemlerini merak ettim ya
  6. Rhavenix

Telegram Dolandırıcılığı

Arkadaşlar arada bir bana yabancı uyruklu bir numaradan mesaj atılıyor. Kimi zaman google yorumlarda restaurant kimi zaman da imdb sitesinde film puanlamak için link atıyorlar. Sonrasında geri dönüş yapıp SS atarsanız hesabınıza 50 tl atıp telegramdan devam etmek için bi kullanıcıya yazmanızı...
  7. Rhavenix

discord nitrosuz pp değişmiyor

fotoğrafı genel değiştirirsen değişir ama sunucuya özel nitro ister
  8. Rhavenix

Discord Deleted User Birini Nasıl Buluruz

o numara ile açılan tüm hesapları gösteren bi site vardı ama nasıl nereden bulursun bilmiyorum onu dene mesela pinteresti veya başka sitelere kaydı çıkar
  9. Rhavenix

Instagram İnstagram Takipçi Analizi Nasıl Yapabilirim

Arkadaşlar instagram hesabımda son bir kaç ay içinde çıkardığım takipçileri veya kazandığım takipçileri nasıl görebilirim. Gerçekten acil bir şekilde ihtiyacım olan bir şey lütfen yardımcı olun.
  10. Rhavenix

Instagram Gizli hesabın takipçilerini nasıl görebilirim

ailende varsa android kullanan onun telefonunu kullan o zaman işte android gücü :blobdance:
  11. Rhavenix

Instagram Gizli hesabın takipçilerini nasıl görebilirim

postegro lili ama buna fake ile giriş yap yoksa hesap bilgilerin program yapımcılarının elinde oluyor
  12. Rhavenix

!!!! ADANADA ARAPÇA TABELALAR SÖKÜLÜYOR !!!

Türkiyede ana dil türkçe olur ek dil farklı olur tabela kocaman bir yazı ile türkçe olsa alt yazı arapça olsa neyse de ana görüntü de türkçe yoksa kaldırılır hatta işleri kapatılır
  13. Rhavenix

Whatsapp'tan arayan numara bot olabilirmi?

bu baya yaygın oldu ya beni 4 kez ailemi de aramışlar çalıştığım iş yerinde de aranan var numaralar hep farklı ama profil resimleri hep fiziği iyi kadınlar var
  14. Rhavenix

Panel dağıtan discord sunucusu

bu boomer yine gündeme mi gelmiş kullanıp kullanıp bir de şikayet mi edicek
Top Bottom