Neler Yeni

Whatsapp'tan arayan numara bot olabilirmi?

cronus.xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet
Merhaba bugün 2 kere +92 kodlu bir numara aradı beni. Telefonu açmadım. Sadece mesajlardan '?' yazdım. Öğrendiğime göre bunlar telefon açıldığında verileri ele geçiriyorlarmış. Dolandırıcılarmış. Bende mesaj yazdığım için içim rahat etmedi. Bir sıkıntı çıkarmı?

Ekler

• IMG_20230720_155511.jpg
    IMG_20230720_155511.jpg
    144.2 KB · Hit: 88

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Tuğra
Merhaba bugün 2 kere +92 kodlu bir numara aradı beni. Telefonu açmadım. Sadece mesajlardan '?' yazdım. Öğrendiğime göre bunlar telefon açıldığında verileri ele geçiriyorlarmış. Dolandırıcılarmış. Bende mesaj yazdığım için içim rahat etmedi. Bir sıkıntı çıkarmı?
kanka pakistanda tanıdıgın yoksa engelle

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Tuğra
Direkt whatsapp'a şikayet edip engelledim zaten ? İşareti attıktan sonra. Kafama takılan acaba bilgilerim gidermi mesaj yazdığım için.
niye gitsin :d pakitsandan biri aramış seni her birisi aradıgında böyle korkup yazma bro
gitmez

Reyconjeff

80+ Bronze
Kafama takılan acaba bilgilerim gidermi mesaj yazdığım için.
cevap yazdığın için gitmez ama zaten telefon numaran gibi kişisel bilgileri satıdığı için muhtemelen senin numaranı bulup aramışlar

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
bu baya yaygın oldu ya beni 4 kez ailemi de aramışlar çalıştığım iş yerinde de aranan var numaralar hep farklı ama profil resimleri hep fiziği iyi kadınlar var

cronus.xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu baya yaygın oldu ya beni 4 kez ailemi de aramışlar çalıştığım iş yerinde de aranan var numaralar hep farklı ama profil resimleri hep fiziği iyi kadınlar var
Evet hocam. Bende öyle okudum. Bu son 1 haftada bilgiler satılmış herkesi arıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

cevap yazdığın için gitmez ama zaten telefon numaran gibi kişisel bilgileri satıdığı için muhtemelen senin numaranı bulup aramışlar
Hocam en fazla telefon numaram, veya mesaj içeriklerim sızdırılır diye tahmin ediyorum doğrumudur?

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Tuğra
Evet hocam. Bende öyle okudum. Bu son 1 haftada bilgiler satılmış herkesi arıyorlar

Hocam en fazla telefon numaram, veya mesaj içeriklerim sızdırılır diye tahmin ediyorum doğrumudur?
kardeş max ailendeki herkesin kimlik kartı dogum yeri yaşadıkları yer ve telefon numaraları sızdırılır

kardeş max ailendeki herkesin kimlik kartı dogum yeri yaşadıkları yer ve telefon numaraları sızdırılır
arkadaşların dediği durum gerçekse

Keyfen

80+ Bronze
aha benim manita yazmış sana.

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
benide aramıştı endonezyadan falan bot aradığına bakma bida aynı numara aramaz sen ona mesaj yazcan şu görevi yap şu kadar para vercez falan dicek ama vermiyor

Helixo

80+ Bronze
hocam 85 milyonunu verileri çalındı haberiniz olsun

Beni de 2 kere aradılar hocam hiçbir şey yapmadım. Numaranız patlamış orası ayrı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,386
Üyeler
164,660
Son üye
LinaZorina
Top Bottom