- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sıkıntı çıkarmı peki?Beni de 2 kere aradılar hocam hiçbir şey yapmadım. Numaranız patlamış orası ayrı.
Bir sıkıntı çıkarmı peki?Beni de 2 kere aradılar hocam hiçbir şey yapmadım. Numaranız patlamış orası ayrı.
Bu tarz bot hesapların araması dışında sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hocam. Ararlarsa engelleyin.Bir sıkıntı çıkarmı peki?
TeşekkürlerBu tarz bot hesapların araması dışında sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hocam. Ararlarsa engelleyin.
Sövenler varmış hocam arkadaşlardanAçıp sövsek bir sıkıntı olur mu arap zaten anlamaz ya?
Ama telefondan sakın açmayın mesaj yoluyla sövüyorlar. Telefonu açarsanız büyün bilgileriniz patlarmışAçıp sövsek bir sıkıntı olur mu arap zaten anlamaz ya?
telefonu açınca nasıl patlıyormuş ki bilgiler hocam?Sövenler varmış hocam arkadaşlardan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama telefondan sakın açmayın mesaj yoluyla sövüyorlar. Telefonu açarsanız büyün bilgileriniz patlarmış
Onu bilmiyorum. Ama daha önce haberlerde bile gördüğüm olmuştu. Aynı şekilde polisler vs. Telefon açıldığındada bütün bilgilere anında erişebiliyor.telefonu açınca nasıl patlıyormuş ki bilgiler hocam?