Arama sonuçları: *

1. S

Discord alternatifi Guilded'a nasıl kayıt olunur? Nasıl kullanılır? (Rehber)

Dns değişince giriliyor daha basit değilmi?
  2. S

Kıza İlk Mesaj Ne Atmalıyım?

Olum ne saçmalıyorsun sen 😂 yaşın kaç senin öyle girişmş olur 😂
  3. S

Kıza İlk Mesaj Ne Atmalıyım?

Önce bi slm ver bakalım sonra hayalleri konuşursunuz 😀
  4. S

🟠 Jahrein tutuklandı!

Yani bu adamları zerre takip etmem izlemem ama karşıma çıktığı zaman bir kaç dakika izledikten sonra kapatırım. Sebep bana kattığı sosyal kültürel hiçbir değer olmadığı gibi üstüne küfürbaz haydonun ağzından düşmeyen cümleleri dinlemek istemediğimdir. Çokta tın tutuklanması sebest kalması yok...
  5. S

❌ İNSTAGRAM AÇILMALI MI ? ✔️

Onları tartışanlara Ekrem İmamoğlunun artığı mesajı hatırlatırım sonra tartışmaya devam etsinler. Senin onların farkında olmana sevindim . 1722779271 Tam olarak ta az önce yukarıda yazdığım bahsettiğim olay bu onların istedikleri ni servis edip diğer gerçekleri servis etmemeleridir sebep .
  6. S

❌ İNSTAGRAM AÇILMALI MI ? ✔️

Peki bu olaya şu pencereden baktınızmı . İnsta amerikan menşei tiktok asya menşei. Amerika tiktok ile alakalı sancılı kapatmak yada satın almak istiyor peki neden ? koskoca amerika sizce milletinimi düşünüyor , yoksa tiktokta çok para var satın alıp paramı kazanmak istiyor, tabikide ikiside...
  7. S

TOD TV Smart TV'den Izlenir Mi?

Senin için paketimin içeriniğine baktım sanırım senin aldığın paket sadece pc den açabiliyosun ama dp işe tv ye altarabilirsin . 1721928707 Zaten senin fiyata bakınca fark anlaşılıyo bana bu sezon için 229 liradan kapı açıyo haspam. Ulan çok gıcık uygulama bazen deli ediyor beni neyse artık...
Top Bottom