Neler Yeni

TOD TV Smart TV'den Izlenir Mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Erdem
Merhaba. Ekte bıraktığım taraftar paketini almayi düşünüyorum. Ancak diğerlerinde olduğu gibi Smart TV ekle seçeneği yok. Alsam televizyonuma yüklediğim TOD TV uygulamasından maçları izleyebilir miyim acaba? Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.

Ekler

• Screenshot_20240725_194011_Chrome.jpg
    Screenshot_20240725_194011_Chrome.jpg
    120.4 KB · Hit: 72

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert
Merhaba. Ekte bıraktığım taraftar paketini almayi düşünüyorum. Ancak diğerlerinde olduğu gibi Smart TV ekle seçeneği yok. Alsam televizyonuma yüklediğim TOD TV uygulamasından maçları izleyebilir miyim acaba? Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
web dediği internet sitesinden oluyor galiba yani smart tv den izlenmiyor

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Smart TV'den izlemek için açıklamada yazması gerekiyor. Web,Ceb,Tablet,Smart TV şeklinde oluyor.

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal
Senin için paketimin içeriniğine baktım sanırım senin aldığın paket sadece pc den açabiliyosun ama dp işe tv ye altarabilirsin .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten senin fiyata bakınca fark anlaşılıyo bana bu sezon için 229 liradan kapı açıyo haspam. Ulan çok gıcık uygulama bazen deli ediyor beni neyse artık bakacağız icabına

Ekler

• IMG_7932.jpeg
    IMG_7932.jpeg
    86.4 KB · Hit: 30
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,921
Üyeler
163,739
Son üye