Arama sonuçları: *

1. T

360K ile Matematik Bölümü okumak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, 360K sayısal sıralamam var. Rize,Ordu,Düzce gibi yerlerde Matematik bölümü okuyabiliyorum.Sizce okumalı mıyım? Matematik bölümü okuyan varsa tavsiye alabilirim. Normalde sınava Ea'dan hazırlandım 175K yaptım.İstanbul'da %50 burslu Yönetim Bilişim Sistemleri okuyacaktım...
  2. T

İnternetteki Kurslardan Yabancı Dil Öğrenilir mi?

teşekkürler hocam
  3. T

Kendimi geliştirmek konusunda yardıma ihtiyacım var.

Okuyacağım bölüm hakkında bi sıkıntım yok.Özgüvenimi kısıtlayan nokta cahil hissetmem etrafıma bakıyorum herkes bişeyler yapıyo hobileri vb. var.Ben bomboş kendimi geliştirmeden bi hayat yaşamış gibi hissediyorum 1752567261 Anladım sağolun hocam.
  4. T

Kendimi geliştirmek konusunda yardıma ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar, 20 yaşında birisi olarak bazen kendimi aşırı derecede cahil hissediyorum. 8. sınıfa kadar çok vurdumduymaz bi hayat yaşadım kendimi hiç düşünmedim geliştirmedim.Liseye geçtiğimde okulu açığa alarak bi kuran kursunda hafız oldum bu süreç 4 yıl sürdü 18 yaşında mezun...
  5. T

anladım sonuç olarak öğrenilebilir diyorsunuz yani
  6. T

Merhaba arkadaşlar, ingilizce öğrenmek istiyorum.İstediğim seviye A2-B1 seviyesi.İnternetteki udemy,fielse gibi kurs sitelerinden öğrenmek mümkün müdür? Kesin olarak yüzyüze bi kursa gitmem gerekiyor mu?
  7. T

Manzara storysi atan kıza ne yazılır?

aynen o şekil yazdım bakalım nolucak 1743628682 orası öyle tabide hani bende biraz kız arkadaş grubunda dalga geçilme korkusu var
  8. T

şunh yapmamak için kendimi zor tutuyorum beni sınamayın :)
  9. T

istanbulda haliç köprüsü etrafında var mı bildiğiniz güzel bi yer benim hiç yokda
  10. T

Merhaba arkadaşlar yazmak istediğim bi kız var manzara storysi atmış amacım direkt yavşamak vb. falan değil bişeyler yazarak sorarak muhabbeti devam ettirmek istiyorum ne önerirsiniz?
  11. T

Instagram İnstaya giriş yaptığım zaman akış yenilemedi diyip şifreni yenile ekranı geliyor

hesap zaman aşımına uğramış 1 gün sonra falan tekrar girmeyi deneyin hemende instagrama mail atın(mailde hesabınız nickini belirtin
  12. T

Yemek yerken ne izlenir?

her şey olur ne bilim ilgi çekici bi video bile olabilir
  13. T

Yemek yerken ne izlenir?

eskilerden komedi dizilerinin çoğunu izledim şuan kanıt izliyorum ama o da yemek yerken izlenmiyo maalesef
  14. T

Yemek yerken ne izlenir?

Merhaba arkadaşlar, yemek yerken ne izleyeceğime karar veremiyorum önerilerinizi bekliyorum. Daha çok komedi tercihimdir ama başka şeyler önerirseniz onlarıda izleyebilirim. Teşekkürler.
  15. T

İg hikayelerimi birileri görüntülüyo göremiyoeum

Anladım hocam sağolun
  16. T

anlamadım bakan hesaplar mı bot oluyor
  17. T

Merhaba arkadaşlar, İnstagramda hikayelerime birileri bakıyo sayı olarak işliyor fakat kimin baktığını göremiyorum emin olmak için saydım düşündüğüm gibi sayı işliyor fakat kim olduğunu göremiyorum. Aklıma hikayeme baktıktan sonra beni engelleyebileceği geldi bunu görmem için bana yardımcı...
Geri