Manzara storysi atan kıza ne yazılır?

Öncelikle denemekten korkma. Bırak dalga geçsinler. Kendinle barışık ol. Gül geç. Emin ol cesur olman daha iyidir. Elinde olmayan bir şeyi kaybedemezsin ama kazanabilirsin.

Dostum yaşın kaç bilmiyorum ama bu hayatta önce kendi peşinden koş. Bilgi birikimin ile çok iş yaparsın. Kitap, film, teknoloji, coğrafya,müzik, yabancı dil. Bunlar sayesinde konu açarsın. Kız sana der ki matematik çalıştırır mısın, format atmayı biliyor musun, ingilizce öğretir misin vs.

Bir de hayatın gerçekleri var ki lisede badboy çocuk, ünide maceracı çocuk seven kızların hepsi mezun olunca memur vs arıyor. Erkek de çalışan kadın ister bu devirde.

Merhaba arkadaşlar yazmak istediğim bi kız var manzara storysi atmış amacım direkt yavşamak vb. falan değil bişeyler yazarak sorarak muhabbeti devam ettirmek istiyorum ne önerirsiniz?
Kanka konuşmak isteyene selam yazsan da konuşur, çok kasma arkadaşlar yazmışlar zaten baya

dudağını ısıran emoji at

"Burası çok güzelmiş, neresi acaba?" (Böylece yer hakkında konuşmaya başlayabilirsiniz.)

"Manzara harika! Böyle yerlerde insan iyi hissediyor değil mi?" (Havasına girebilir, sohbeti derinleştirebilirsin.)

"Burayı çok beğendim, fotoğrafı sen mi çektin?" (Fotoğrafçılık veya gezmeyi sevip sevmediği hakkında konuşabilirsin
iz.)

Bu kadar ciddi ve resmi konuşmaya bence gerek yok. Dozunu aşmadan biraz eğlenceli ve şakalı yaklaşım çoğunlukla daha ilgi çekici olur. Rahat ve net olmak önemli netlik derken A dan başlanıp B ye C ye atlanacak adımda X Y Z ye atlamamak tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,865
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri