Neler Yeni

Manzara storysi atan kıza ne yazılır?

moz1lla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
şayomi
Konuşacağı varsa ne yazsan bakar bu kadar kasmayın😮‍💨

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Balta
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Öncelikle denemekten korkma. Bırak dalga geçsinler. Kendinle barışık ol. Gül geç. Emin ol cesur olman daha iyidir. Elinde olmayan bir şeyi kaybedemezsin ama kazanabilirsin.

Dostum yaşın kaç bilmiyorum ama bu hayatta önce kendi peşinden koş. Bilgi birikimin ile çok iş yaparsın. Kitap, film, teknoloji, coğrafya,müzik, yabancı dil. Bunlar sayesinde konu açarsın. Kız sana der ki matematik çalıştırır mısın, format atmayı biliyor musun, ingilizce öğretir misin vs.

Bir de hayatın gerçekleri var ki lisede badboy çocuk, ünide maceracı çocuk seven kızların hepsi mezun olunca memur vs arıyor. Erkek de çalışan kadın ister bu devirde.

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Oğuzhan
aynen o şekil yazdım bakalım nolucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

orası öyle tabide hani bende biraz kız arkadaş grubunda dalga geçilme korkusu var
Herseyin sonunu düşünen kahraman olamaz

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Heisenberg
Merhaba arkadaşlar yazmak istediğim bi kız var manzara storysi atmış amacım direkt yavşamak vb. falan değil bişeyler yazarak sorarak muhabbeti devam ettirmek istiyorum ne önerirsiniz?
Kanka konuşmak isteyene selam yazsan da konuşur, çok kasma arkadaşlar yazmışlar zaten baya

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
GUTS
dudağını ısıran emoji at

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
"Burası çok güzelmiş, neresi acaba?" (Böylece yer hakkında konuşmaya başlayabilirsiniz.)

"Manzara harika! Böyle yerlerde insan iyi hissediyor değil mi?" (Havasına girebilir, sohbeti derinleştirebilirsin.)

"Burayı çok beğendim, fotoğrafı sen mi çektin?" (Fotoğrafçılık veya gezmeyi sevip sevmediği hakkında konuşabilirsin
iz.)

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
slm
Bu kadar ciddi ve resmi konuşmaya bence gerek yok. Dozunu aşmadan biraz eğlenceli ve şakalı yaklaşım çoğunlukla daha ilgi çekici olur. Rahat ve net olmak önemli netlik derken A dan başlanıp B ye C ye atlanacak adımda X Y Z ye atlamamak tabii ki.

Top Bottom