tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
EvetOooO Bir sürü Erkek Yazmıştır Benide Abaza Falan Sanar Diye Korkuyorum.
EvetOooO Bir sürü Erkek Yazmıştır Benide Abaza Falan Sanar Diye Korkuyorum.
Fotoğrafın yoksa ve seni tanımıyorsa olmaz seni fake sanar. Önce foto koy sonra yazMerhaba Arkadaşlar Böyle Bİ Konu Yazıcağım Hiç Aklıma Gelmezdi Ama Hayat İşte
İnstagramda Bir Kız Var Ve Sorum Şu Sizce Yazmalımıyım Güzel Baya Bende Yakışıksız Olduğumu Düşünmüyorum,
Takipçisi Var Baya Yani Amacım Böyle O Yazayım Sevgili Olayım Falan Değil Kesinlikle, Sadece Arkadaş Olsak Bile Olur Ne Tekpi Vereceğini Bile Bilmiyorum Hesabı Gizli Belki İsteğimi Bile Kabul Etmez Ama (instagramda fotoğrafım yok ppde fln hiç)
Bilemedim Şimdi Şöyle Düşünüyorum Hani Güzel Kız OooO Bir sürü Erkek Yazmıştır Benide Abaza Falan Sanar Diye Korkuyorum.
Hayatımda Hiçbir Kıza Yazmadım Lise Sondayım Bu Kadar Yani...
Arkadaş Olsam Yeter Bana.
Aynı Okuldayız. Bide.
Yani Kızlar Ne Düşünüyo Merak Ediyorum
Kısaca çok anlaman mümkün değil.Tamam.
arkadaşım öncelikle heyecanından turkçeyi unutmussun belliMerhaba Arkadaşlar Böyle Bİ Konu Yazıcağım Hiç Aklıma Gelmezdi Ama Hayat İşte
İnstagramda Bir Kız Var Ve Sorum Şu Sizce Yazmalımıyım Güzel Baya Bende Yakışıksız Olduğumu Düşünmüyorum,
Takipçisi Var Baya Yani Amacım Böyle O Yazayım Sevgili Olayım Falan Değil Kesinlikle, Sadece Arkadaş Olsak Bile Olur Ne Tekpi Vereceğini Bile Bilmiyorum Hesabı Gizli Belki İsteğimi Bile Kabul Etmez Ama (instagramda fotoğrafım yok ppde fln hiç)
Bilemedim Şimdi Şöyle Düşünüyorum Hani Güzel Kız OooO Bir sürü Erkek Yazmıştır Benide Abaza Falan Sanar Diye Korkuyorum.
Aynı Okuldayız. Bide.
ha bu arada foto da ko agzın ıyı laf yapsın onuda unuttum soylemeyıarkadaşım öncelikle heyecanından turkçeyi unutmussun bellisana şunu söyliyim korkma aga diğer erkeklerden farklı ve özgüvenli ol selam mrb yazma sana tavsıyemstorysıne cevap yaz eger tanısmak ıstıyorsan bır sekılde ıltıfat at storysıne oyle gıder.yazdıktan sonrada pes etme yuz vermezse yıne yaz(her sanıye yazma) en sonunda kendını ıkna ettırırsın mesajlarına sana kac dakıkada cevap verıyorsa aynı dakıkada cevap ver artık sevgılımı olursun bundan sonra arkadas mı sana kalmmıs. Hadi gazan mubarek olsun aslan parçası geri dönüşünü bekliyorum
![]()
Yok ben şuana kadar arkadaşlarım galerisinde bile yokumdur güzel çekemem fln üzgünüm...Seri foto sallasana merak ettim knk seni![]()
Arkadaşlar editarkadaşım öncelikle heyecanından turkçeyi unutmussun bellisana şunu söyliyim korkma aga diğer erkeklerden farklı ve özgüvenli ol selam mrb yazma sana tavsıyemstorysıne cevap yaz eger tanısmak ıstıyorsan bır sekılde ıltıfat at storysıne oyle gıder.yazdıktan sonrada pes etme yuz vermezse yıne yaz(her sanıye yazma) en sonunda kendını ıkna ettırırsın mesajlarına sana kac dakıkada cevap verıyorsa aynı dakıkada cevap ver artık sevgılımı olursun bundan sonra arkadas mı sana kalmmıs. Hadi gazan mubarek olsun aslan parçası geri dönüşünü bekliyorum
![]()
hayatının sonuna kadar uyumadan önce aklına gelecek saçma anı diyarına bir bilet diyorsun yani xdMerhaba Arkadaşlar Böyle Bİ Konu Yazıcağım Hiç Aklıma Gelmezdi Ama Hayat İşte
Aynı Okuldayız. Bide.
sevindim arkadaşların dediği gibi irl salsana merak ettim bende salarım diğer tele geçmem lazımArkadaşlar edit
istek attım o etmedi ama ben yazdım ona bişeyler o da yazdı şuan konuşuyoruz inşallah realdede beni beğenirde gider iş teşekkürler.
Yazma bence hiç fotoğrafın olmadığı için kız seni özgüvensiz sanarMerhaba Arkadaşlar Böyle Bİ Konu Yazıcağım Hiç Aklıma Gelmezdi Ama Hayat İşte
Aynı Okuldayız. Bide.
aga yazdım bitti hem benim ppde Harry Potter var yani aynı ben bi sorun olmaz benziyoruz baya şu fotosu hatta.Yazma bence hiç fotoğrafın olmadığı için kız seni özgüvensiz sanar
Kız seni görmeden benzediğini nerden bilecek? Tipine bakmadan kimse içini merak etmezaga yazdım bitti hem benim ppde Harry Potter var yani aynı ben bi sorun olmaz benziyoruz baya şu fotosu hatta.
azcık benziyoruz gibi gibi. .d
Alıntıyı görüntüle