Arama sonuçları: *

1. A

YOUTUBEDE BİLGİSAYAR TOPLAYANLAR TÜREDİ

Cidden öyle haqqus mesela Adam konuşurken nefes alıyor ben burda daralıyorum yav montajda kes işte oraları yok. Direk dümdüz atıyor. En sinir oluduğum şey popop al bir tane ne şapırtın gelir ne bir şey. !! Buna dikkat eden sayısı az. Aç baba sende devam et :D
  2. A

Ona girmiyorum bile botmudur nedir analamdım abone bamıs sankş kendine 100bin+ abonesi var adam da gram ilgi yok :D Bi editör tut nebiliym kapakçı tut yok öyle işmi olur sıfır kurgu ile iş yapıyor. Ben kimseye bir şey demiyorum bazen lordtan daha güzel bilgisayar toparlıyor dar boğaz bakıyor...
  3. A

Lord arteus falan derken şimdi birde zero point çıktı çekiliş falan yapıyor kankası heralde bunun bir kaç kere görmüştüm beraber video falan çekmişlerdi. Hazır sistemlere bakıyorlar sonra bir kaç parçayı kafalarına göre parça değiştiriyorlar Sonra biri laf yapınca amanın bunlardan iyi bilen yok...
  4. A

Lord Atreus'un Sözüne Güvenebilir Miyim?

Birde yanında geçen bi lav*k vardı ismi neydi zero point mi ne bakıyım dedim bunun kadar bilgisiz bunun kadar kötü bir adam yok !! Konuşmayı bile bilmiyor
Top Bottom