Neler Yeni

YOUTUBEDE BİLGİSAYAR TOPLAYANLAR TÜREDİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Koçak
Lord arteus falan derken şimdi birde zero point çıktı çekiliş falan yapıyor kankası heralde bunun bir kaç kere görmüştüm beraber video falan çekmişlerdi. Hazır sistemlere bakıyorlar sonra bir kaç parçayı kafalarına göre parça değiştiriyorlar Sonra biri laf yapınca amanın bunlardan iyi bilen yok biz bilgisiz oluyoruz. Birde iki cümleyi bir araya getirip kuramayor. Ya yutuyor yada geveliyor saçma !!
www.youtube.com

Son düzenleme:
En İyi Cevap
3
Geçen lordun konusu açılmıştı kendisinin yaptığı yorumu başkası gibi gösterip işte ece hanıma pc ayarlıyoruz falan diyordu aşırı komikti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Yılmaz
Aga bence Youtube'de bu işi belli başlı güzel yapan kanallar var onlardan başka kimseyi takip etmiyorum ama tabi herkese ön yargı ile yaklaşmamamız gerekiyor yeni güzel kanllarda doğsada yinede insanları dolandıran bir sürü kanalda var dikkat etmek gerekiyor

En İyi Cevap
3
Hatta şimdi kontrol ettim kendi yorum yaptığı yakalandığı için şimdiki videosunda kadının ismiyle birlikte koymuş yorumu ancak ne hikmetse yorumu 56 saniye içinde görüp ss alıp video hazırlamaya başlamış. muhtemelen kendi açtığı bir fake hesap üzerinden yorum yaptı. Gülmemek elde değil

Penguen

80+ Silver
1-2 bin takipçili kanalların bilgisayar toplamaları bana da garip geldi.
İncehesap vs nasıl ciddiye alıp topluyor acaba bunları.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Videonun açıklamasında linkleri bile değişik değişik sitelerden veriyor ne beklersin ki?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Lord arteus falan derken şimdi birde zero point çıktı çekiliş falan yapıyor kankası heralde bunun bir kaç kere görmüştüm beraber video falan çekmişlerdi. Hazır sistemlere bakıyorlar sonra bir kaç parçayı kafalarına göre parça değiştiriyorlar Sonra biri laf yapınca amanın bunlardan iyi bilen yok biz bilgisiz oluyoruz. Birde iki cümleyi bir araya getirip kuramayor. Ya yutuyor yada geveliyor saçma !!
Önüne gelirse dislike at geç uğraşmayın

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Herkes ekmeğin de işte boşverin.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Berkecan Ergin
Haqqus mudur nedir ondan iyi topluyorlardır eminim 😂

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
bence Youtube'de bu işi belli başlı güzel yapan kanallar var
Aynen 4-5 tane adam akıllı kanal var onlar da tanınıyor artık zaten çok yüksek abone sayısına ulaşmışlar bir de tarafsız yorum yapıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Koçak
Haqqus mudur nedir ondan iyi topluyorlardır eminim 😂
Ona girmiyorum bile botmudur nedir analamdım abone bamıs sankş kendine 100bin+ abonesi var adam da gram ilgi yok :D Bi editör tut nebiliym kapakçı tut yok öyle işmi olur sıfır kurgu ile iş yapıyor.
Herkes ekmeğin de işte boşverin.
Ben kimseye bir şey demiyorum bazen lordtan daha güzel bilgisayar toparlıyor dar boğaz bakıyor İşlemci anakart uyumu yapıyor. Bir kaç videosuna baktım full amd ile çalışıyor intelle bi garezi var heralde :D Lorddan dolayı eleştiriyorum ben adamı O arkadaş ile çalışamasa daha iyi yerlere gele bilir. Zero > Lord derim şahsen. Editlerinde bu '' Birde iki cümleyi bir araya getirip kuramıyor. Ya yutuyor yada geveliyor saçma !! '' durumu düzeltirse biraz da tavsiyelere açık bir insansa yürür gider. Ama lord gibi dikine giderse buda yakında lord gibi batar benden demesi. Yeni insanlar elbet olucak herkes birbirinden bilgi akışı sağlıyor sonuçta. Bunu yazdıktan sonra instasına girdim yaptığı çekilişlerin sonuçlarını falan 1v1 paylaşıyor hoşuma gitti o huyuda

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Berkecan Ergin
Ona girmiyorum bile botmudur nedir analamdım abone bamıs sankş kendine 100bin+ abonesi var adam da gram ilgi yok :D Bi editör tut nebiliym kapakçı tut yok öyle işmi olur sıfır kurgu ile iş yapıyor.

Ben kimseye bir şey demiyorum bazen lordtan daha güzel bilgisayar toparlıyor dar boğaz bakıyor İşlemci anakart uyumu yapıyor. Bir kaç videosuna baktım full amd ile çalışıyor intelle bi garezi var heralde :D Lorddan dolayı eleştiriyorum ben adamı O arkadaş ile çalışamasa daha iyi yerlere gele bilir. Zero > Lord derim şahsen. Editlerinde bu '' Birde iki cümleyi bir araya getirip kuramıyor. Ya yutuyor yada geveliyor saçma !! '' durumu düzeltirse biraz da tavsiyelere açık bir insansa yürür gider. Ama lord gibi dikine giderse buda yakında lord gibi batar benden demesi. Yeni insanlar elbet olucak herkes birbirinden bilgi akışı sağlıyor sonuçta. Bunu yazdıktan sonra instasına girdim yaptığı çekilişlerin sonuçlarını falan 1v1 paylaşıyor hoşuma gitti o huyuda
Ben de yapıcam yakında kalite performans odaklı 😂. İyi kötü hepsi para kaldırıyor bu işten şaka bir yana. Bilgili insanlar iyi test yapanlar zar zor takipçi kasıyor bunlar bi anda 100-200bini geçiyor anlamak güç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Koçak
Ben de yapıcam yakında kalite performans odaklı 😂. İyi kötü hepsi para kaldırıyor bu işten şaka bir yana. Bilgili insanlar iyi test yapanlar zar zor takipçi kasıyor bunlar bi anda 100-200bini geçiyor anlamak güç.
Cidden öyle haqqus mesela Adam konuşurken nefes alıyor ben burda daralıyorum yav montajda kes işte oraları yok. Direk dümdüz atıyor. En sinir oluduğum şey popop al bir tane ne şapırtın gelir ne bir şey. !! Buna dikkat eden sayısı az. Aç baba sende devam et :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom