Arama sonuçları: *

1. habbassaka

Google işletme yorumunu silmem lazım.

Bu emlakçıların aldığı paralarda ne göz kalıyor yahu. Hiç düşünen yok mal sahibinin buna ayıracak zamanı yok mecbur bir aracı olacak evi gösterecek, ilgilenecek. Bizim de ofisimize kasti kötü yorum gelmişti google ile iletişime geçerek problemi halletmiştik.
  2. habbassaka

🚨 TİKTOK'UN DA KAPATILMASI AN MESELESİ! 🔥

Son zamanlarda sahte/bot hesaplarla sürekli propagandacılık yapılıyor. Bu sadece tiktok için değil x, instagram gündem de olan tüm sayfalarda.. Bunu gündemde dönen haberlerle de fark edebilirsiniz. Sürekli bir saldırı var. Bence her ülkenin kendisine ait sosyal platformu olmalı. Rusların vk sı...
  3. habbassaka

ŞİFRENİZDE ADINIZI KULLANIYOR MUSUNUZ?

ben bir de sonuna yaşadığım şehrin yani istanbulu ekliyorum daha güvenilir oluyor harf ve sayı kombinasyonundan
  4. habbassaka

Counter Strike - Neyim Var ki 2 Editim

bronzun da altında herhalde maçlar
  5. habbassaka

YOUTUBE BUG BULDUM PROGRAMSIZ

Söyle belki iyi niyet göstergesi olarak ödül verirler
  6. habbassaka

YOUTUBE REKLAM ENGELLEYİCİ İŞİNİ İYİCE ABARTTI (PC)

Vay parasını verin diye duyar kasan olmamış hayret 😄😄 şaka bir yana youtube gibi platformlar artık bir gereç değil, ihtiyaç. Reklam paralarını, reklam sağlayıcısına değil de izleyene vermeleri gerek. Neyse bu da başka bir konunun tartışması.. eskiden 5sn de reklamı geçmene izin veriyordu şimdi...
  7. habbassaka

İnstagram'da isim hakkı yüzünden tehdit edildik. Yardım.

Cevap yazmaya, uzatmaya gerek yok lisans hakkınızı görebilir miyim de. Gösterirlerse tamamdır, yok o yok bu diye uzatıyorsa itibar etme. "sizden başka bi hesap yok, her şey apaçık ortadayken" kahkaha attım aw iletişim kurmaktan yoksun insanlar.. lisans atıcak her şey bitecek oysa ki..
  8. habbassaka

Discord Nitro %177 Zam!

Dış minnaklar üzerlerimize geliyorlar, bir, bir!1!1111!!!!!!!! Bu kapitalist düzene HAYIR diyoruz ve bundan sonra SATIN almıyoruz!
  9. habbassaka

Instagram Instagram'dan 3 gün ban yemek ister misiniz?

birayı pistol görüyor AI xd
  10. habbassaka

İKİ YENGEÇ GÜVENİLİR Mİ ?

fena para kaldırırsın burdan ben söyliyim
Top Bottom