K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
nerede i yazıyor
0:15 yazan yerin sağında. Oraya basıp Reklamı Engelle ye mi basıyorsun
nerede i yazıyor
Kötü amaçla demedim şaka amaçlı dedim pardonsöyleme boşver sen bize anlat
knk uğrasma degil bug buldum bendede premium var ama premiumsuz da reklam engeleniyorarkadaşlar niye uğraşıyorsunuz ki ben yaklaşık 5 yıldır premium kullanıyorum alamaya başladığım zaman 9.99 du şimdi enson 75 olmuştu bu tarz işlerle uğraşmaya değmez
EVDEKİ PCDE PREMİUM VAR OFİSTEKİ PCDE ADBLOCK VARublock ekle googlea bitti gitti paraya bile gerek yok
söyle knk, hatta "potansiyel reklam kazancının yarısını 6 ay boyunca ileteceğim iban adresine tahsis edilmesini talep ediyorum" yazarsan yardımcı olurlarARKADASLAR YOUTUBE DA BİR BUG BULDUM REKLAMLARI ENGELİYORSUN PROGRAMSIZ SİZCE YOUTUBE YAZSAM MI BOYLE BİR BUG OLDUĞUNU
asdasdasdsa beklenti karsılığında yapmıyorum düzeltsinler diye düsündümMail yolla silikon vadisine falan çağırırlar bi iftar açarsınız güzel aktivite olur
Söyle belki iyi niyet göstergesi olarak ödül verirlerARKADASLAR YOUTUBE DA BİR BUG BULDUM REKLAMLARI ENGELİYORSUN PROGRAMSIZ SİZCE YOUTUBE YAZSAM MI BOYLE BİR BUG OLDUĞUNU
tabi 6 aydır youtube yi reklamsız bedava kullandığını öğrenince ödül vermeyebilirlerSöyle belki iyi niyet göstergesi olarak ödül verirler
ARKADASLAR YOUTUBE DA BİR BUG BULDUM REKLAMLARI ENGELİYORSUN PROGRAMSIZ SİZCE YOUTUBE YAZSAM MI BOYLE BİR BUG OLDUĞUNU