Arama sonuçları: *

1. loewry

İphone instagram kalite olayı

Yok hocam onlar yüksek ayarda
  2. loewry

Cokta takmıyorum merak ettim zaten hızı ve işletim sistemi büyüledi zaten :D muazzam bir telefon
  3. loewry

Merhabalar ben yakın zamanda 15 pro ya geçtim. Yani ben farkını anlayamadım ama ios da kalite düşmüyor muhabbetleri eskidemi kaldı ben story attım pek bir şey farketmedi önceki telefonum androiddi bu arada. Yoksa bunun bir ayarımı var yanlış anlamayın merakımdan soruyorum yoksa iphoneyi sosyal...
  4. loewry

Discord hesabiniz devre dışı bırakıldı

Merhabalar yaklaşık 4 gün önce bir bota yetki vermek için hesabıma giriş yaptım bir oyunun sunucusu sanıp ama farketmedim sanırım orjinal discord değildi. Ama authenticor 2 aşamalı açık. Hesabımda 1 gün sonra heryere x sunucusunun reklam linklerini atmışlar hemen yetkili botların izin kaldirip...
  5. loewry

Tod tv nedir nasıl kullanılır

Sağolun
  6. loewry

Bulamadım hocam onu da merak ettiğim asıl şey direkt googleden sitesine girip mi izliyoruz kurulum lazımmı bilgisayardan izleyeceğim
  7. loewry

Merhabalar kaçak sitelerden maç izlemekten sıkıldım 330 tl ye tod tv aylık paket almak istiyorum zaten sadece bjk maçlarını izlemekteyim alırsam pc den direkt siteye girip izleyebiliyormuyum
Top Bottom