Arama sonuçları: *

1. loewry

Yeşil forum saçmalığı

Yazım hatası yaptık diye 1 hafta ban yedik. Sanarsın cumhurbaşkanlığına yazı gönderiyoruz
  2. loewry

16 yaş altına sosyal medya yasaklanıyor

Ben 18im kafa rahat ama bunu nasıl engelleyecekler? 16 yaşının altında bir adam annesinin numarası ve e postası ile giremeyecekmi instaya haberi okudum şimdi tc isteyeceklermişte insta yapacak mı bunu? Şuan açık olan 16 yaş altı hesaplar neye göre devam edecek
  3. loewry

İnstagram fake hesabımın orjinali bulunabilir mi?

eyvallah hocam salonda sevgilisi varsa sonuçta beni bilip kıza istek attığımı bildiği için adam kötü hissedebilir aynı yerdeyiz sonuçta anonim olursa sıkıntı olmaz belki random gt yapan biri der geçer.
  4. loewry

Salondaki bi erkekle sohbeti vardı manitaysa ayıp olur centilmenliğe sığmaz öğrenelim ona göre zaten 1757427779 🤣 hocam zaten mainden atmaya utandığımdan değil erkek arkadaşı varmı onu tam bilmiyorum salonda bir iki erkekle sohbeti vardı
  5. loewry

beyler az önce fake hesabıma giriş yaptım ne mailim orjinal hesabımla aynı ne başka bir şey, ana hesabımdan tüm bilgilerim farklı ortak biryer yok. bizim spor salonundan bir kıza istek attım bayadır atasım vardı aynı salonda olduğumuz için mainden atmak yemedi biraz. fakeden en azından yaşını...
  6. loewry

Instagram bu reels videosu görüntülenemiyor

Silinmiş veya gizli hesap reelsi olabilir takip etmiyorsan
  7. loewry

İphone instagram kalite olayı

Yok hocam onlar yüksek ayarda
  8. loewry

Cokta takmıyorum merak ettim zaten hızı ve işletim sistemi büyüledi zaten :D muazzam bir telefon
  9. loewry

Merhabalar ben yakın zamanda 15 pro ya geçtim. Yani ben farkını anlayamadım ama ios da kalite düşmüyor muhabbetleri eskidemi kaldı ben story attım pek bir şey farketmedi önceki telefonum androiddi bu arada. Yoksa bunun bir ayarımı var yanlış anlamayın merakımdan soruyorum yoksa iphoneyi sosyal...
  10. loewry

Discord hesabiniz devre dışı bırakıldı

Merhabalar yaklaşık 4 gün önce bir bota yetki vermek için hesabıma giriş yaptım bir oyunun sunucusu sanıp ama farketmedim sanırım orjinal discord değildi. Ama authenticor 2 aşamalı açık. Hesabımda 1 gün sonra heryere x sunucusunun reklam linklerini atmışlar hemen yetkili botların izin kaldirip...
  11. loewry

Tod tv nedir nasıl kullanılır

Sağolun
  12. loewry

Bulamadım hocam onu da merak ettiğim asıl şey direkt googleden sitesine girip mi izliyoruz kurulum lazımmı bilgisayardan izleyeceğim
  13. loewry

Merhabalar kaçak sitelerden maç izlemekten sıkıldım 330 tl ye tod tv aylık paket almak istiyorum zaten sadece bjk maçlarını izlemekteyim alırsam pc den direkt siteye girip izleyebiliyormuyum
Geri