Arama sonuçları: *

1. marilyn

❌ İNSTAGRAM AÇILMALI MI ? ✔️

İnstagram kids düşünemiyorum şimdiden pedolarla dolu bir platform aklıma geliyor çözüm basit 7 8 yaşindaki çocuğunu susturmamak için telefonu vermeyecek İnstagram açilmalidir Nedeni:grafik tasarimi fotoğrafçı turizm farkli urunleri pazarlayan firmalar vb bir ton sektörde instagramin müşteri...
  2. marilyn

twitter sınırlama getirdi

geçici süreliğine yapmışlar etkileyeceğini sanmıyorum teslayı 1688243850 bende kullanmıyorum gerek duymadım arada girip # bakıp çıkıyorum
  3. marilyn

twitter kitlesi çok toxic değil ama fazla akp li gördüm
  4. marilyn

onaylanmış yada para verilip tik alınmış hesap sanırım 1688243630 bilmiyorum tesla düşmez ise pazartesi benim için iyi olur o yüzden sordum bu geçicimi yoksa kalıcı bir şeymi diye çünkü bu karar kullanıcı kaybetmelerine neden olur diye düşünüyorum
  5. marilyn

okuyabileceğin görüntüleyebileceğin tweet sayısı işte
  6. marilyn

yazmayı unutmuşum görüntüleyebilecekleri tweet 1688242579
  7. marilyn

twittera sınır getirilmiş doğrulanmış hesaplar 6000 tweet doğrulanmamış hesaplar 600 tweet doğrulanmamış ve yeni hesaplar 300 tweet görebilecek bu sınırlar kalıcımı olacak geçicimi olacak bilen varmı edit:geçici süreliğine böyle olacakmış
  8. marilyn

Sahi̇bi̇nden Param Güvende Ne Kadar Güveni̇li̇r?

ben bir çok ürün satıp satın aldım bir sorun yaşamadım
  9. marilyn

Discord Nitro %177 Zam!

normal böyle olması yabancıların hesaplarını tr yapıp uyguna nitro alıyorlar birde uzun süredir zam yapmamışlardı sanırım
  10. marilyn

Instagram Çöktü Mü Sizde De

hayır uygulama bazlı iphone 7 5 den 6 san daha iyi değilmi neden düzeltilemiyor ? yeni model falanda alaxağımı sanmıyorum satıp büyük ihtimalle androide geçeceğim ben bu iphonun piliyle ekranıyla bozuk uygulamalarıyla uğraşmaktan sıkıldım ios ios kem küm görüyoruz baya iyimiş
  11. marilyn

Instagram Çöktü Mü Sizde De

instagram facebookun en rezil uygulaması reels izlerken takılıyor donuyor telefonla alakalı değil iphone 7 kullanan diğer arkadaşımdada bendede aynı sorun var mesajlar gelmiyor yazdığım mesajlar gitmiyor bildirimler gelmiyor aşırı rezil bir uygulama
  12. marilyn

discord a ne oluyor?

o farklı botlardandır artık alamazlar büyük ihtimalle sunucuyua yetkilendirilen botu kaldırdıktan sonra şifreyi genede bir kez olsun değişin garanti olur
  13. marilyn

discord a ne oluyor?

tamam işte bazı botlar senin tokenine sahip oluyor o botlardan birinin yetkisi vardır var ise kaldır kullanmadıklarını vs
  14. marilyn

discord a ne oluyor?

şifre değiş ayarlardan yetkili uygulamaları kaldır sorun çözülür
  15. marilyn

Twitter E-DEVLET Şifrelerimiz Çalınmış Olabilir!

trdeki nerdeyse tüm insanların dataları değildi yani .d tr deki nerdeyse tüm insanların dataları yayıldı yani .d[/MEDIA]
  16. marilyn

Yuukrp Adlı Sözde YouTuber TLauncher'den Sonra Discord'a Suç Attı!

bilmiyorum hocam foruma girince şu çocuğun videoları ile ilgili konu görmekten sıkıldım
  17. marilyn

Yuukrp Adlı Sözde YouTuber TLauncher'den Sonra Discord'a Suç Attı!

aynen dostum yuukrup video atmış hemen da foruma girip arkadaşlarımla birlikte video linki paylaşıp izlenme kastırmalıyım t launcher olayındada milleti paniğe sokup gidip milletin t launcher indirdim tek kurtuluş formatmı gibi konular açmasına neden oldunuz .d forumu kirletiyorsunuz
  18. marilyn

Yuukrp Adlı İçerik Üretici TLauncher Sonrası Yuukrp'a Salladı

şu çocuk ne zaman video atsa forumda konusu açılıyor buraya konu açtırarak izlenme kastığını düşünmeye başladım ikinizide repliyorum
  19. marilyn

Mâlum kişinin Elon Musk'tan mavi tik indirimi istemesi

valla hocam cumhur başkanımız sağ olsun bende nasıl mavi tik alırım diye evde yatakda debeleniyordum
  20. marilyn

Instagram çekiliş kazandım sizce bunlara güvenilir mi??

Bilindik dolandırıcılık yöntemi söv engelle gitsin
Top Bottom