Arama sonuçları: *

1. M

Instagram beleşe editörlük mü yapıyorum ?

50 tl ye 10k izlenme satın alınıyor zaten
  2. M

Youtube devri çöküyor mu?

premium almak bukadar zor olmamalı
  3. M

Youtube para kazanma şartları mi değişti?

benim 1 cs kasa açılım videom var 25k izlenmesi var 1.100 saat izlenme süresi
  4. M

Instagram Muslera Metin 2 server reklamı

bu metin2 pwpleri ne paralar kazanıyorda bu kadar ünlülere reklam yaptırıyolar aklım almıyor bundan önce icardi ye yaptırdılar
  5. M

Youtube'da kanal engelleme

tamam hocam teşekkürler :D
  6. M

vay anasını ne saçmalık ya ben görmek istemiyorum kardeşim fifa 23 yazıyorum isim vermek belki kötü olacakta yok ahmet yok mehmet boş boş kanallar benim abone olduğum kanallar niye başta çıkmıyor kardeşim böyle saçma şeymi olur psikolojim bozuldu şu 3 saçma kanalı görmekten artık
  7. M

ben bunları ana sayfama nasıl düşürtücem şimdi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ben sadece fifa 23 yazdığım zaman bunları istemiyorum anasayfamda yakaladığımda bu kanalı önerme yaparsam arama yerine fifa 23 yazınca yine çıkarlar mı?
  8. M

kafayı yiyeceğim ya yeter görmek istemiyorum istemiyorum takip ettiğim 4-5 kanal var fifa 23 yazıyorum en takip etmediğim ilgilenmediğim isimler çıkıyor sadece
  9. M

üye girişi derken normal gmail hesabım bağlı
  10. M

öyle bi seçenek çıkmıyor 1671314312 örnek
  11. M

youtube premium var bazı kanallar var engelleyip hiçbi videosunu görmek istemiyorum telefondan engelliyorum hala videolar çıkıyor pc de ise nerden engellenecegini bulamadım çözüm var mı?
  12. M

İNSTAGRAM ' DA HESAP NASIL GELİŞTİRİLİR? -takipleşelimmi?-

çekiliş sayfalarına reklam ver :D
  13. M

Youtube Ana Sayfanın Sol Kısmı Gözükmüyor

youtube da problem var
Top Bottom