Neler Yeni

Youtube'da kanal engelleme

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
youtube premium var bazı kanallar var engelleyip hiçbi videosunu görmek istemiyorum telefondan engelliyorum hala videolar çıkıyor pc de ise nerden engellenecegini bulamadım çözüm var mı?

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
youtube premium var bazı kanallar var engelleyip hiçbi videosunu görmek istemiyorum telefondan engelliyorum hala videolar çıkıyor pc de ise nerden engellenecegini bulamadım çözüm var mı?
videonun yanında çıkan 3 nokta var ... şekilde aşağıda doğru duran. Orda bu kanalı önerme, bu kanaldan gelen videları gösterme gibi yazılar var. Onlara tıklayıp engellemiş olursun hocam.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
videonun yanında çıkan 3 nokta var ... şekilde aşağıda doğru duran. Orda bu kanalı önerme, bu kanaldan gelen videları gösterme gibi yazılar var. Onlara tıklayıp engellemiş olursun hocam.
öyle bi seçenek çıkmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

örnek

Ekler

• 1.jpeg
    1.jpeg
    85.8 KB · Hit: 42
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    93.8 KB · Hit: 41
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    142 KB · Hit: 40

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Mesela şimdi göstermek için yaptım. Video ismi yanında çıkması lazım ve ana ekrandan yapmalısınız. Bide üye girişi olması lazım.

Ekler

• deneme 2.png
    deneme 2.png
    45.8 KB · Hit: 44

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
İgilenmiyorum veya kanalı önerme çıkmalı doğru bastıysanız.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Mesela şimdi göstermek için yaptım. Video ismi yanında çıkması lazım ve ana ekrandan yapmalısınız. Bide üye girişi olması lazım.
üye girişi derken normal gmail hesabım bağlı

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Tamam üyelik açıksa hocam gösterdiğim şekilde ana sayfadan yapılabiliyor.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
kafayı yiyeceğim ya yeter görmek istemiyorum istemiyorum takip ettiğim 4-5 kanal var fifa 23 yazıyorum en takip etmediğim ilgilenmediğim isimler çıkıyor sadece

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
kafayı yiyeceğim ya yeter görmek istemiyorum istemiyorum takip ettiğim 4-5 kanal var fifa 23 yazıyorum en takip etmediğim ilgilenmediğim isimler çıkıyor sadece
Ana sayfadan denediyseniz dönüş yaparsınız hocam.

Youtube alakasız şeyleri önermekte bir numara o konuda size katılıyorum. Olayı bunu takip ediyor o zaman buna da baksın demek istiyor algoritma ama sinir bozucu durum oluşturuyor.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Ana sayfadan denediyseniz dönüş yaparsınız hocam.

Youtube alakasız şeyleri önermekte bir numara o konuda size katılıyorum. Olayı bunu takip ediyor o zaman buna da baksın demek istiyor algoritma ama sinir bozucu durum oluşturuyor.
ben bunları ana sayfama nasıl düşürtücem şimdi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ben sadece fifa 23 yazdığım zaman bunları istemiyorum anasayfamda yakaladığımda bu kanalı önerme yaparsam arama yerine fifa 23 yazınca yine çıkarlar mı?

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
ben bunları ana sayfama nasıl düşürtücem şimdi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ben sadece fifa 23 yazdığım zaman bunları istemiyorum anasayfamda yakaladığımda bu kanalı önerme yaparsam arama yerine fifa 23 yazınca yine çıkarlar mı?
Arama ekranından mı çıkarmak istiyorsunuz. O olmaz hocam takip etmediğiniz kanalı arama sayfasında gördünüz diye engelleyemezsiniz. Onun bir çözümü yok üzgünüm. Ana sayfada önerilenler için falan yapılabilir benim dediğim. Zaten aramadığın durumlarda karşına çıkmaz hocam :D

Evet çıkarlar hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,263
Üyeler
167,279
Son üye
JusticeWarrior
Top Bottom