Neler Yeni

Youtube'da kanal engelleme

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Arama ekranından mı çıkarmak istiyorsunuz. O olmaz hocam takip etmediğiniz kanalı arama sayfasında gördünüz diye engelleyemezsiniz. Onun bir çözümü yok üzgünüm. Ana sayfada önerilenler için falan yapılabilir benim dediğim. Zaten aramadığın durumlarda karşına çıkmaz hocam :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet çıkarlar hocam.
vay anasını ne saçmalık ya ben görmek istemiyorum kardeşim fifa 23 yazıyorum isim vermek belki kötü olacakta yok ahmet yok mehmet boş boş kanallar benim abone olduğum kanallar niye başta çıkmıyor kardeşim böyle saçma şeymi olur psikolojim bozuldu şu 3 saçma kanalı görmekten artık

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Valla üzüldüm hocam keşke onları kaldırmanın bir yolu olsa ama aboneliklere tıklayarak kanallara bakmanız gerekecek fifa için. Sorun en fazla o şekilde çözülebilir. Ana sayfa aboneliklerim kısmından direk takip ettikleriniz kanal videoları çıkar ordan izlersiniz direk.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Valla üzüldüm hocam keşke onları kaldırmanın bir yolu olsa ama aboneliklere tıklayarak kanallara bakmanız gerekecek fifa için. Sorun en fazla o şekilde çözülebilir. Ana sayfa aboneliklerim kısmından direk takip ettikleriniz kanal videoları çıkar ordan izlersiniz direk.
tamam hocam teşekkürler :D

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Top Bottom