Neler Yeni

YOUTUBE REKLAM ENGELLEYİCİ İŞİNİ İYİCE ABARTTI (PC)

yametee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Osman Kurt
Discord
yameteeeh
chrome ile ublock kullanıyorum hem reklam görmüyorum hem de reklam engelleyici kapatmamı söyleyen pencereyi... sebebi ne bilmiyorum aynı uzantı başka pcde reklam engellemeyi kapatma penceresini tetikliyor.
Ben bu sorunumu az önce opera gx'e geçerek düzelttim. Denemediysen denemeni tavsiye ederim.

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
Ben bu sorunumu az önce opera gx'e geçerek düzelttim. Denemediysen denemeni tavsiye ederim.
hocam ben de gx kullanıyorum ama youtube calısmıyor neden sizce?
1699570695821.png

Perze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ibrahim özcan
adam engelleyecek tabi milyar dolarlık sektör ya reklam satacak yada premium, çıkın artık şu beleşçi kafasındanda bi 50 60 tl verin bi zahmet, bir tost bira sigara vs. 50 lira zaten şuan adamlar 1 aylık hizmeti sana veriyor o paraya

yametee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Osman Kurt
Discord
yameteeeh
adam engelleyecek tabi milyar dolarlık sektör ya reklam satacak yada premium, çıkın artık şu beleşçi kafasındanda bi 50 60 TL verin bi zahmet, bir tost bira sigara vs. 50 lira zaten şuan adamlar 1 aylık hizmeti sana veriyor o paraya
Kankacım zamanında böyle değildi. Az bişey reklam oluyordu onu da umursamıyorduk. Sonradan iyice abartmaya başladılar zorla premium satmaya çalıştılar. Bak şimdi örneğin discord sen nitro aldığında sana yeni özellikler sunuyor, avantajlar veriyor vs. Fakat youtube sana bir ceza yani reklamlar verip bu cezadan kurtulman için premium satın alacaksın diyor. İkisi arasında çok fark var ve bu benim hoşuma gitmiyor. Yani ben sadece parasında değilim bu işin. He parası konusunda da her yerden premium alırsan bu işin içinden çıkamazsın. Ufak paralar gibi gözükse de hepsi üst üste geldiğinde o kadar da ufak olmuyor maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ENES KARAKOYUN
Avrupa'da adblock kullanıldığını yt nereden öğreniyor kullanıcıların verilerini izinsiz işlediğini söylüyor uzmanlar hatta yakın zamanda geri adım atar diyorlar.
Bu arada para ver diyenler babaları olan ytye para vermeye devam etsinler ben vermeyeceğim. Bu durumu ağlayarak günlüklerine yazabilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Avrupa'da adblock kullanıldığını yt nereden öğreniyor kullanıcıların verilerini izinsiz işlediğini söylüyor uzmanlar hatta yakın zamanda geri adım atar diyorlar.
Bu arada para ver diyenler babaları olan ytye para vermeye devam etsinler ben vermeyeceğim. Bu durumu ağlayarak günlüklerine yazabilirler
Haberi de buraya koyuyorum

ananas_suyu

80+ Bronze
olum 60tl cok degil be bende ogrenciyim aylık 60 da cok degil şimdi abartmayalım naysla alınca 30tl bide

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Berk
Vay parasını verin diye duyar kasan olmamış hayret 😄😄 şaka bir yana youtube gibi platformlar artık bir gereç değil, ihtiyaç. Reklam paralarını, reklam sağlayıcısına değil de izleyene vermeleri gerek. Neyse bu da başka bir konunun tartışması.. eskiden 5sn de reklamı geçmene izin veriyordu şimdi pat-pat önce 10sn zoraki ardından 7sn zoraki reklam izletiyor.. en sonda 5snlik atlamana izin veren reklam çıkarıyor. Pes artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom