Arama sonuçları: *

1. M

sosyal medya ya kaliteli video nasıl yüklenir?

Valla benim bilgim burda bitiyor. İngilizce araştırma yapmanız faydalı olur. Reddit gibi yerlerde belki cevap bulabilirsiniz.
  2. M

Yeterli olur hocam. Ama videoların uzunluğuna göre saatler sürebilir. YouTube'da Topaz Video AI olarak aratırsanız bulursunuz. Program ücretli bilginiz olsun.
  3. M

Videoya sabitleme ve renk ayarı yapman lazım dediğin gibi. Sinematik görüntü istiyorsan alt ve üst tarafa siyah bar eklersen daha iyi olur. Normal vlog tarzı videolar için sabitleme ve renk düzeltme yapman yeterlidir. YouTube'dam eğitimlere bakabilirsin. 1711043802 Ayrıca Topaz AI adlı program...
  4. M

Yatay videoyu dikey yapma (Başlığı nereye açacağımı bilemedim buraya açtım :( )

Yok hocam bende biliyorum programı. Daha basit anlatmaya çalıştım:)
  5. M

Adobe Premiere Pro'yu açıyorsun, videonu zaman çizelgesine atıyorsun. Videoyu mouse'a ve alt tuşuna basılı tutarak bir üst tarafa sürüklüyorsun (kopyalama). Şimdi 2 tane aynı videodan oldu. Üstteki video, üstte. Alttaki video allta gözükecek. Alttaki videoyu seçip büyütüyorsun. İstersen...
  6. M

Onun çözümü videoyu büyütmek. Ama çözümü bu kadar basit olan bir şey için yazmamıştır bence.
  7. M

Nasıl olsun istiyorsun? Dikey yapıyorsun ama video yan mı kalıyor?
  8. M

Instagram Hesabım çalındı ne yapacağımı bilmiyorum

Instagram'da giriş yapmaya çalışırken seçenek çıkıyor, oradan ilerle hocam. Hesabında fotoğraf vs. olması gerekli ama.
  9. M

youtube arayüzü değişti.

Yanlışlıkla sayfayı büyütmüş olmayasınız?
  10. M

youtubedan para kazanma

En altta yazanı yapabilirsiniz. Ayrıca kanalı doğrulamak için 18 yaşında olmak gerektiğini nerde okudunuz?
  11. M

youtubedan para kazanma

Ailenden birisi adına yapabilirsin. İlerde sıkıntı çıkarabilir. YouTube fark ederse kanalı kapatır.
  12. M

youtubedan para kazanma

Yüz ile doğrulama var benim bildiğim. Onu kullan
  13. M

Netflixte filmler donuyor

Tarayıcı'dan girip deneyin birde. Belki uygulamaya güncelleme gelince bozulmuştur.
  14. M

Netflixte filmler donuyor

1-Farklı tarayıcı deneyin. 2-Donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyin. 3-Sorun Netflix'te olabilir, YouTube ve diğer platformlarla kıyaslayın. Bunları deneyin hocam.
  15. M

Youtube, Twitch vs. Para çekerken vergi ve Bağ-Kur sorunu

Bankadan hesap açıyorsun, o hesaba para çektiğinde otomatik kesinti oluyor. Detayları tam bilmiyorum, bu dediğim belli bir miktara kadardı diye hatırlıyorum. Jahrein'den duymuştum. En basiti böyleymiş.
  16. M

Youtube kanalım izlenmiyor

Türkçe içerik üretiyorsan, Türkiye saatine göre paylaşım yapsan daha iyi olur akşam 7 veya 8 gibi. Ayrıca YouTube'da istikrar önemli. Benim attığım ilk Shorts videosu 2.5K civarı izlenmişti, sonraki 2-3 video giderek azaldı ve 0 oldu. Hâlbuki videolar arasında kalite farkı yok gibiydi ve hepsi...
  17. M

Google sizdede donmaya, takılmaya başladımı?

Microsoft Edge deneyebilirsin. Ben memnunum.
  18. M

Mernis sunucusuna yanlışlıkla girip çıktım, bir problem olur mu?

Siteden girmiş olsan olabilirdi ama Discord sunucusundan dolayı olacağını sanmıyorum. Arkadaşınıda tekrar gözden geçirmeni öneririm.
  19. M

tiktok hesabı nasıl büyütülür

Keşfet nasıl işliyor bilgim yok hocam. TikTok'ta binlerce hesap var başarılı, onlara göz attığınızda çok fazla konu seçeneği olduğunu görürsünüz.
Top Bottom