Neler Yeni

Yatay videoyu dikey yapma (Başlığı nereye açacağımı bilemedim buraya açtım :( )

oda basit hocam adobe
Post automatically merged:

Benim yaptığım gibi bir şey istiyorsun değil mi attım videoyu

sen özelden bana aç premieri yardımcı olayım gireceğin yerlerle ilgili
Evet evet

Adobe Premiere Pro'yu açıyorsun, videonu zaman çizelgesine atıyorsun. Videoyu mouse'a ve alt tuşuna basılı tutarak bir üst tarafa sürüklüyorsun (kopyalama). Şimdi 2 tane aynı videodan oldu. Üstteki video, üstte. Alttaki video allta gözükecek. Alttaki videoyu seçip büyütüyorsun. İstersen parlaklık kısıp bulanık vs. ekliyorsun bu kadar.

Adobe Premiere Pro'yu açıyorsun, videonu zaman çizelgesine atıyorsun. Videoyu mouse'a ve alt tuşuna basılı tutarak bir üst tarafa sürüklüyorsun (kopyalama). Şimdi 2 tane aynı videodan oldu. Üstteki video, üstte. Alttaki video allta gözükecek. Alttaki videoyu seçip büyütüyorsun. İstersen parlaklık kısıp bulanık vs. ekliyorsun bu kadar.
çal çal hemen :D dik nasıl yapacak

Dikey video sekansı oluştur. Ana yatay videoyu çoğalt. Videonun bir alt katmanın koy. Üstteki ana videoyu ortala ve istediğin şekilde boyutlandır. Alttaki layerdaki videoyu kenarları kapatana kadar büyült ve ardından videoya blur ekle.

çal çal hemen :D dik nasıl yapacak
Sequence ayarları kısmından 1080x1920 yapmak lazım.

oda basit hocam adobe

sen özelden bana aç at premierin fotileri yardımcı olayım gireceğin yerlerle ilgili
Hallettim dostum çok sağol adamsın <3

oda basit hocam adobe

sen özelden bana aç at premierin fotileri yardımcı olayım gireceğin yerlerle ilgili
adobenın hani programı video yönünü çeviren tersten düze ?

Geri