Arama sonuçları: *

1. n7cati

İnstagramdan doğrulama kodu alamıyorum.

Mailde arama yerine instagram yazıp aratın bazen buga giriyor. Hiç gelmezse sms olarak yollayın.
  2. n7cati

instagram hesabıma giremiyorum

Hesapta fotoğrafınız yoksa selfie'yi kabul etmemesi normal , doğrulayıcı uygulamasına erişiminiz yoksa fakat hesapta numaranız varsa kod istediği kısımda altta başka bir yöntem dene tuşuna basın, orada numaraya kod gönder tarzı bir şey varsa ona basın fakat yoksa hiçbir türlü geri alamazsınız...
  3. n7cati

Facebook Facebook şu anda kod gönderemiyoruz problemi

Yarın başka bir telefondan deneyin , yada mobil veri ile deneyin. Olmazsa vpn açın girin deneyin
  4. n7cati

Snapchatten anlayan varmı

Hiç zannetmiyorum üzgünüm.
  5. n7cati

Snapchatten anlayan varmı

Her snap 1 puandır , yani 1 kişiye snap gönderince hem sen hem o 1 puan kazanıyor , o da sana 1 snap gönderince ikinizde kazanıyorsunuz yine. Büyük ihtimalle en az 40-50 kişi eklidir dediğiniz kişide.
  6. n7cati

Discord hesabın devre dışı bırakıldı

Kabul etmiyorlar diye biliyorum öyle , eski kimlik kartı mı?
  7. n7cati

Discord hesabın devre dışı bırakıldı

Herhangi birisine veya bir sunucuda 13 yaşından küçük olduğunu yazmışsın büyük ihtimalle şakasına , biriside mesajı şikayet ettiği için devre dışı kalmış hesabın. Adımları uygula açılır.
  8. n7cati

instagram hesabıma giremiyorum

Mynet ile instagramın bağlantısını çözemedim , hangi hesaba giremiyorsunuz tam olarak?
  9. n7cati

Spotify playlistini aktarmak

https://www.tunemymusic.com/tr https://playlistbuddy.com
  10. n7cati

Instagram Instagram ban suresi

Sınırsız değil merak etmeyin
  11. n7cati

Instagram Instagram ban suresi

1-2 Hafta içinde düzeliyor genellikle , 1 hafta daha bekleyin ve ek olarak bu ekran geldiğinde telefonu sallayın , sorun bildir ekranı gelicek ve oraya bu ssi koyup sorunu yazın. Daha hızlı bir şekilde açılır.
  12. n7cati

Instagram İnstagram hesabım çalındı.

Hayır tekrar giriş yapamaz , 2fa açıldığı an hesaptaki herkesi atar ve 2fa'nın herhangi bir açığı yok. Eposta şifre de değiştirdiyseniz ve 2fa açıksa sorun olmaz.
  13. n7cati

İnstagram keşfetinizde son zamanlarda gariplik var mı?

Evet instagram keşfette bir problem var , o postların üstüne gelip 3 noktaya basıp ilgilenmiyorum tıklarsanız daha az gözükür o tarz şeyler
  14. n7cati

Facebook hesabım 1 yıldır kapalı acil yardım

Formları gönderdinizmi? Bazen hata verebiliyor gönderirken gönderdiğinize eminseniz bekleyin.
  15. n7cati

:ROFLMAO: 1700768030 2 tane çözüm söyleyeceğim size 1. Hesabın kilitlendi ekranına gelip telefonunuzu sallayın ve sorun bildir ekranı gelecek oraya problemi yazıp gönderin bekleyin 2. Alttaki linklerdeki soruları cevaplayıp formları gönderin , eğer form gönderilmedi hatası alırsanız...
  16. n7cati

Facebook ve instagram'a ulaşamazsın zaten ikiside metaya bağlı sahipleri aynı ve mail yoluyla vs ulaşamıyorsun. 1700767340 Hesabı açtığın yada sürekli olarak kullandığın cihaz üzerinden denemen gerek , birde üstünden çok süre geçmiş normalde kilidi açmak için süre var diye biliyorum ama yinede...
  17. n7cati

Instagram Instagram Reels videosu müzik kısmında Türkçe müzik yok

İşletmede mağaza vs açabiliyorsun içerik üreticisi daha farklı , kategoriler vs farklı çok bi fark yok ama içerik üreticisinde kalabilir. Bu arada üstteki yorumumu rapor edip en iyi cevap olarak işaretlersen sevinirim.
  18. n7cati

Ayarlara gir , bayağı altlarda profesyoneller için kısmı var hemen altında hesap türü ve araçları var ona bas. Oradan içerik üreticisi yada kişisel hesaba geç tuşuna bas düzelecek
  19. n7cati

Yabancı müziklerin olduğu hesap işletme hesabımı içerik üreticisi mi yoksa kişisel hesap olarak mı ayarlı? İşletme olarak ayarlıysa içerik üreticisi olarak değiştirin.
  20. n7cati

E-posta ve şifresini unuttuğum instagram hesabımı nasıl kapatabilirim

Maalesef hocam. Dalga geçenleri umursamayın onlarda eski zamanlarda aynılarını yapmışlardır sadece siz görmediniz. Takmayın kafaya onları ergen muhabbeti yapıyorlardır.
Top Bottom