Arama sonuçları: *

1. wass

Girişimcilik İçin Tavsiyelere İhitiyacım Var!

Arkadaşların dediği gibi elektronik şeyler de satmanız sizin yararınıza olur. Ayrıca sosyal medya platformlarında ve diğer freelancer platformlarında da ilan verebilirsiniz (bionluk, fiverr vb.). Başarılar dilerim.
  2. wass

YARDIM EDİN YOUTUBEYE ERİŞEMİYORUM hata alıyorum

İndirmeyin, siz o programı kullanırsınız fakat o programın bir yerine zararlı yazılım ekliyorlar. Şöyle düşünün; Siz çorba içiyorsunuz ama içine zehir katmış ve karıştırmışlar. Bu sayede sizin hesabınızı insanlara BOT diye tanıtıp izlenmeyi parayla satıyorlar. Kaspersky ile virüs taraması yapın.
  3. wass

Hayır direkt bilgisayara crackli şeyler indirdiniz mi?
  4. wass

Crackli bir şey indirdiniz mi?
  5. wass

Belki hesabınız zombi olmuştur.
  6. wass

Hesabınız askıya alınmış, yazıyor zaten. Okusaydınız görürdünüz büyük ihtimalle.
  7. wass

Kaliteli youtube kanalı önerileri

Enis Kirazoğlu
  8. wass

Telegramda indirdiğim içerik nereye gidiyor

Telegram diye bir klasör olması lazım.
  9. wass

Tiktok nasıl bir uygulama?

Zeka yoksunlarının olduğu bir platform, tek tük iyi içerik yapanlar çıkıyor. Ama genede girmeni tavsiye etmem bilgilerini çok iyi cukkalıyor. Diğer uygulamaların çaldığı bilgiler TikTok'un yanında çıtır pıtır kalır.
  10. wass

Lord Atreus'un Sözüne Güvenebilir Miyim?

Reklamla tanıtmasında bir sıkıntı yok, ama insanlar onu dinleyip fiyatına göre düşük bilgisayarlar alabilir. Ayrıca sadece rami biliyorsunuz demişsin, anlamadım tam olarak. 1619356351 Tanıttığı hazır sistemler kazıksa incelemesin bir zahmet.
  11. wass

Adam firmanın kendi ismini verdiği hazır sistemler f/p canavarıdır diyor ama izoly'i bilmiyor galiba.
  12. wass

Maalesef gerçek.
  13. wass

Adamın finans kanalı bile var, birbiriyle alakasız.
  14. wass

Günler ilerliyor ama yaptığım bir şey yok, boş boş oturuyorum
  15. wass

İmkansız.
  16. wass

Senin işler nasıl gidiyor ortak? :D
  17. wass

Gerek SSD'ye HDD'den daha kötü demesi, gerek büyük bütçelere düşük sistem önerilerinde bulunması. Aslında 16gb rahat yetecek giriş seviyesi bir oyuncu bilgisayarına 32gb ram önermesi vs.
  18. wass

Merhabalar, youtube önerilerimde karşıma "bir adam çıkıyor. Videolarında bilgisayardan anlıyormuş gibi konuşuyor ama anladığını düşünmüyorum. Bu adamın sözüne güvenilir mi? Adamın pc bilgisi olmasa bile Samim ve hoş bir sohbeti olduğunu düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir bu konuda, merak ettim.
  19. wass

youtube video kapağı hazırlama programı

Basit template'ler istiyorsan "Canva" 'ya bakabilirsin. İnternette bir sürü hazır thumbnail psd 'ler var. Bunlar için Adobe Photoshop indirebilirsin. Paran yoksa nasıl indireceğini biliyorsun. ;)
Top Bottom