Neler Yeni

Lord Atreus'un Sözüne Güvenebilir Miyim?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
İnşallah şakadır inşallah şakadır

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
İsa
Yarın bakarım videolara güzel sallıyor adam

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315

!Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bulut Metin
Merhabalar, youtube önerilerimde karşıma "Lord Atreus" diye bir adam çıkıyor. Videolarında bilgisayardan anlıyormuş gibi konuşuyor ama anladığını düşünmüyorum. Bu adamın sözüne güvenilir mi? Sizin fikriniz nedir bu konuda, merak ettim.

Kanalın Linki:
Güvenilir ha arada reklam yapar ama bunu herkes yapar bazıları laf atmış biri demiş konuşmayî bilmiyo sen her şeyi söyleyebiliyormusun? Biri demiş bu fiyata bu pc? Adam Asgari Ücrete Fiyatına en iyi pc topluyor daha ne istiyonuz hadi gidin büyük kanallar asgari ücrete pc toplamışmı? Ha toplamışdır ama güncel değildir yada fiyatı artmıştır kim bu kadar pc çekilişi yapıyor? Kim bu kadar pc dağıtıyor? 800bin abonede olmayan pc çekilişlerini 11 binde yapıyor monsterdan toplamaya herşeyden çekiliş yapıyor devamda ediyor...

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan Yıldız
Adama karşı geliyorsunuz da hazır sistem tanıtıyor zaten kendisi toplamıyor ki. Replam yapıyor adam. Biri size böyle kötü sözler söylese hoşunuza gider mi

Bragorns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış
Arkadaşlar adam bilgisayar inceliyor kendi izleyicinin gösterdiği bilgisayarları inceliyor.

!Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bulut Metin
Merhabalar, youtube önerilerimde karşıma "Lord Atreus" diye bir adam çıkıyor. Videolarında bilgisayardan anlıyormuş gibi konuşuyor ama anladığını düşünmüyorum. Bu adamın sözüne güvenilir mi? Sizin fikriniz nedir bu konuda, merak ettim.

Kanalın Linki:
Birde şöyle açıklayayım
1)Pc Toplamıyor Hazır Sistem İnceliyor
2)Sponsorlardan Reklam Alıp Elde Ettiği Gelir İle Pc/Laptop Cekilişleri Yapıyor Youtubeden Geliri Yok Mecbur Bu Şekilde Çekiliş Yapıyor

AnkozS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Özkan Şahin

Kanalın Linki:
ben bu reisin moderatörüyüm, 1.si bu adam pc toplamıyor pc leri reklam karşılığı inceliyor, 2.si sadece ram i biliyorsunuz boş yapmayın.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
ben bu reisin moderatörüyüm, 1.si bu adam pc toplamıyor pc leri reklam karşılığı inceliyor, 2.si sadece ram i biliyorsunuz boş yapmayın.
Reklamla tanıtmasında bir sıkıntı yok, ama insanlar onu dinleyip fiyatına göre düşük bilgisayarlar alabilir. Ayrıca sadece rami biliyorsunuz demişsin, anlamadım tam olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler adam sistem toplamıyor hazır sistemleri inceliyor boş yapmayın belanızı *******
Tanıttığı hazır sistemler kazıksa incelemesin bir zahmet.

Top Bottom