Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

Herhangi bir platformda canlı yayın yapmak oyunlarda kaç fpsimi düşürür

rx6600 ile 1080p 60fps kick yayını yapmıştım metro 2033, rocket league, valorant vb. oyunlarda yüksek fpslerde oynuyordum fps kaybı çok çok az oluyordu. Deneme yanılma yöntemi ile kaç fps götürdüğünü görebilirsin. Kick hesabın varsa obs indir dene, youtube da öğretici videolarda var. 1728940168...
  2. Ö.F.Ö

(ÇÖZÜLDÜ) TRT 1 İZLEMEYE ÇALIŞIYORUM OPERADAN AMA TABİİ YE ATIYOR AMA AÇILMIYOR

Reklam engelleyici uzantıdan kaynaklı olabilir. uBlock Origin kullan sıkıntı çıkartmıyor.
  3. Ö.F.Ö

Twitch PC'de Twitch'te Prime ile abone olamıyorum?

Telefondan Prime aboneliği kullanabiliyorum ama PC'de kullanamıyorum.
  4. Ö.F.Ö

Twitch Twitch reklamlarını engelleyecek uzantı önerir misiniz?

aslında şöyle aylık para isteyip reklamı döşeyen platformları bi anda boykot amaçlı bırakacaksın, popoları tutuşacak.
  5. Ö.F.Ö

böyle giderse ben ya twitchi bırakıcam ya da önümdeki ekipmanlarımı 1700348891 öyle bir şey hatırlıyorum ama yayının kalitesini düşürüyormuş
  6. Ö.F.Ö

daha düzgün çalışan lazım. Anlaşıldı piyasadaki tüm ad blockerleri tek tek denicem :D
  7. Ö.F.Ö

Reklam işini abarttılar artık dakika başı 1,30 dakikalık reklamlar atıyorlar. Sürekli yayınlarını izlediğim kişilere aboneyim fakat arada bir gittiklerime abone değilim ve onlardan da dakika başı reklamlar yiyorum, bu reklamlar 10-15 saniyelik değil, 1,30-2 dakikalık reklamlar. Bunları...
Top Bottom