Neler Yeni

Herhangi bir platformda canlı yayın yapmak oyunlarda kaç fpsimi düşürür

Başlıktada belirttiğim gibi Herhangi bir platformda canlı yayın yapmak oyunlarda kaç fpsimi düşürür(örneğin yayın yapacağım oyundan 100 fps alıyorum)ve çoğunlukla hangi donanım daha fazla kullanılır
Teşekkürler

Son düzenleme:

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Sistemine ve hangi kalitede yayın vereceğine bağlı olarak değişir.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
Tamamen sistemine bağlı bir durum bu. Nvidia ekran kartın varsa onun üzerinden verirsen çok minimal bir performans kaybı yaşarsın mesela.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Başlıktada belirttiğim gibi Herhangi bir platformda canlı yayın yapmak oyunlarda kaç fpsimi düşürür(örneğin yayın yapacağım oyundan 100 fps alıyorum)ve çoğunlukla hangi donanım daha fazla kullanılır
Teşekkürler
rx6600 ile 1080p 60fps kick yayını yapmıştım metro 2033, rocket league, valorant vb. oyunlarda yüksek fpslerde oynuyordum fps kaybı çok çok az oluyordu. Deneme yanılma yöntemi ile kaç fps götürdüğünü görebilirsin. Kick hesabın varsa obs indir dene, youtube da öğretici videolarda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En düşük kalitede FSR 3.1 Ultra Performans modu ve AFMF2 açıkken 720p 25FPS yayın ile +60FPS zor görürsün gibi...
abartma

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
AMD ekran kartlarında Nvidia daki gibi streaming için ayrı bir çip mevcut olmadığı için yüksek miktarda performans kaybı yaşama ihtimalin var. Eğer ki yüksek grafikli bir oyun oynuyorsan bu durumu daha da kötü hale getirir. Tabii ki bu yayına vereceğin kaliteye de bağlı senin OBS üzerinden yaptığın her ayar FPS'ini etkiler.

Top Bottom