Arama sonuçları: *

1. Adem Türk

Twitch twitch için reklam engelleyici bilen var mı?

engelliyor ben kullanıyorum
  2. Adem Türk

Twitch twitch için reklam engelleyici bilen var mı?

operanın kendi eklentisini kullanıyorum hiç reklam görmedim yıllardır
  3. Adem Türk

Twitch'de yayınlara başlamak istiyorum.

alttarafı ekrana görüntü vericeksin o da 1080p 60fps den yukarı olmayacağı için sisteminle istediğini oynarsın sadece obs ayarlarını düzgün yap 1671108906 ha bir de upload lazım en az 4-6mbps vermelisin oyuna göre artabilir de azalabilir de
  4. Adem Türk

1660 super ekran kartın var ben 1650 super ile rahat 60 fps açabiliyordum işlemcin de yeni nesil bişey olmaz
  5. Adem Türk

sistemin gayet yeterli + kitle kazanman zor çok fazla yayıncı var platformda birinin seni neden izlemesi gerektiğini düşün ve o içeriğe yoğunlaş. Oturup tüm gün lol oynarım da izlenirim gibi şeyler düşünme öyle olmuyor
  6. Adem Türk

Bu sistemle yayın açabilir miyim?

daha saçma çok az soru gördüm
  7. Adem Türk

5 mps uploudla yayın yapılır mı?

ne yayını yapacağın önemli ama 1mbps boşta bırakarak bitrate verirsen gayet rahat olur
  8. Adem Türk

En Kaliteli Şekilde Kayıt

örnek veriyorum mesela the witcher 3 oyununda bol çimenli ormanlık bir alanda 5k bitrate ile aldığın görüntü kalitesi ile farklı bir oyunda düz grafiklere sahip orman çim gibi yorucu ve ayrıntılı içeriklerin olduğu bir oyunun kaydını 5k bitrate ile almak arasında çok fark vardır o yüzden sana...
  9. Adem Türk

23mbps upload hızıyla yayın güzel olur mu

4mbps bile yeter
  10. Adem Türk

Twitchte aldığımız klipler

site üzerine kaydedilmiyor mu klibi ek olarak kendimiz indiriyoruz diye biliyorum şahsen ben öyle yapıyorum
  11. Adem Türk

Yayıncı Olmak Kolay mı?

1 kişi de bir kitledir 1000 kişi de onu senin kaliten belirler
  12. Adem Türk

Yayıncı Olmak Kolay mı?

Güzel bir video çekip eğlenceli hale getirirsen YouTube dan kendiliğinden izlenme alırsın hatta bunu sürekli hale getirirsen abone de kazanırsın ve Bi kitleye ulaşınca şurada yayınlara başlıyorum diye duyurursan kitlen seni orada da takip eder
  13. Adem Türk

Yayıncı Olmak Kolay mı?

Abonen yoksa izlenmez keşfetti twitch ve dlive gibi işlemiyor
  14. Adem Türk

Yayıncı Olmak Kolay mı?

Twitch, dlive vb. Çok platform var
  15. Adem Türk

Yayıncı Olmak Kolay mı?

Halihazırda kitlen yoksa haftalarca 0-3 izleyici ile yayın yaparsın onlarda destek botları falan oluyor arada keşfette gelenler uğrar bakar beğenilirsen izlenirin zor iş.
Top Bottom