Aware 80+ Silver Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 3,048 8 Haziran 2021 #1 Aldığımız klipler pc de yer kaplıyor mu?
AdomSegat 80+ Silver Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2,738 Dahası Reaksiyon skoru 1,777 İsim Adem oku 8 Haziran 2021 #2 Aware yazmış: Aldığımız klipler pc de yer kaplıyor mu? Devamı için tıklayın... çok azdır heralde
Adem Türk 80+ Bronze Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1,540 Dahası Reaksiyon skoru 649 İsim Adem Türk 8 Haziran 2021 #3 Aware yazmış: Aldığımız klipler pc de yer kaplıyor mu? Devamı için tıklayın... site üzerine kaydedilmiyor mu klibi ek olarak kendimiz indiriyoruz diye biliyorum şahsen ben öyle yapıyorum
Aware yazmış: Aldığımız klipler pc de yer kaplıyor mu? Devamı için tıklayın... site üzerine kaydedilmiyor mu klibi ek olarak kendimiz indiriyoruz diye biliyorum şahsen ben öyle yapıyorum
Aware 80+ Silver Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 3,048 8 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Adem Türk yazmış: site üzerine kaydedilmiyor mu klibi ek olarak kendimiz indiriyoruz diye biliyorum şahsen ben öyle yapıyorum Devamı için tıklayın... İndirmedim galiba sadece yayın kesitini aldım altta bir bar doldu sonra bağlantıyı kopyaladım inmişmi oluyor?
Adem Türk yazmış: site üzerine kaydedilmiyor mu klibi ek olarak kendimiz indiriyoruz diye biliyorum şahsen ben öyle yapıyorum Devamı için tıklayın... İndirmedim galiba sadece yayın kesitini aldım altta bir bar doldu sonra bağlantıyı kopyaladım inmişmi oluyor?