Arama sonuçları: *

1. Beguile

Twitch 🟣 TWİTCH TÜRKİYE ERİŞİM ENGELİ GELDİ 🟣

Sanırım sırayla kapatıyorlar. Şuan ev internetimden giremiyorken mobil internetten girebiliyorum.
  2. Beguile

Twitch 🟣 TWİTCH TÜRKİYE ERİŞİM ENGELİ GELDİ 🟣

Twitch'e girebilen varmı? Sanırım Kick'den sonra Twitch'e de erişim engeli geldi... Bir kesim hala siteye erişebiliyorken bir kesim erişemiyor. Sanırım İnternet Servis Sağlayıcısına göre değişiklik gösteriyor.
  3. Beguile

Twitch Yayıncılara Abone Olma Nedeniniz Nedir?

İzlemek için abone olmak zorunlu değil. Twitch'te abone olunca yayıncıya bir miktar para gidiyor ve o kanalda bir rozet kazanıyorsun. Aboneliğini sürdürdükçe isminin yanında rozet gözüküyor. Örneğin 1 ay rozeti ile 12 ay rozeti farklı oluyor. Bazı yayıncılar sadece abone özel sohbete ayarlıyor...
  4. Beguile

Twitch Yayıncılara Abone Olma Nedeniniz Nedir?

Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum, büyük yayıncılara neden abone oluyorsunuz? Bu şekilde zengin daha da zengin olmuyormu? Büyük kanalları görüyorum chatinde 5.000-10.000 kişi canlı izliyor ama yayıncı oradaki 1 abonenin ayda kaç mesajını okuyor? Anlayabiliyorum herkesi okuması mümkün değil ama...
  5. Beguile

Youtube oyun kanalı isim önerisi

Neunion Oyunda
  6. Beguile

❗❗ Youtube Videosunun Belli Bir Kısmını Kesip İndiren Site/Uygulama Önerisi ❗❗

Arkadaşlar merhaba, bir Youtube videosunun tamamını indirmeden belli bir zaman aralığını yazarak videonun o kısmını indirmemizi sağlayan bir site/uygulama arıyorum. Önerebileceğiniz bir yer var mı?
Top Bottom