Arama sonuçları: *

1. CrancyLynx

Youtube Bu kanalda hiç içerik yok hatası

studiodan kişileştirme yerine gir ana ekran düzenlemesini yap ne gözükeceğini felan ayarla
  2. CrancyLynx

Twitch AMD YAYIN PİXELLEŞME SORUNU?

aga az çok çözdüm ama sıkıntıları var video kodlayıcı H264 İSE x264 alın ve cpu ön ayarını ne kadar yavaşlatırsanız o kadar kaliteli olur fakat r5500 kullanmama rağmen aşırı drop girmeye başladı otyunda %70 lere kadar cpu kullanıyor pek mutlu olmadım bundan başka çözüm yolu olan var mı?
  3. CrancyLynx

Maalesef olmadi
  4. CrancyLynx

imzada yazıyor sistem, basitte deneyeceğim birde
  5. CrancyLynx

valla ne ayar yapsam düzelmedi sistemim imzada var. 1080p 6k bitrate yapsamda 720p 4.5k bitrate yapsamda aynı sonuç obs ayarlarım şu şekilde;
  6. CrancyLynx

Youtube Kaliteli ve akıcı yayın ayarları nasıl olmalı?

https://www.youtube.com/live/-FZl4n207yw?feature=share YAYINA bakın özellikle daha belirgin son kısımlara aşırı pixel
  7. CrancyLynx

Normalde kac ki sitede özelliklerinde böyle yazıyordu hatirlamiyom hem o max ram mhz glb
  8. CrancyLynx

Drop yokta kalite düşük 1690199215 Hemen paylaşıyorum 1690199314
  9. CrancyLynx

abi ben yayın açıyorum bitrate 10k veriyorum sistemde iyi kötü değil, fakat 1080p 60 fps verdiğim halde yayın sanki 480p 30fps gibi yardımcı olurmusunuz? SİSTEM İMZADA MEVCUT internet hızımda bu şekilde;
  10. CrancyLynx

Twitch OBS'DE KARINCALANMA SORUNU

aynı şekil bendede oluyor bilmiyorum :/
  11. CrancyLynx

OBS 9000 bitrate pixel sorunu

anladım ama benim sorunum başka bir şey heralde şu konuya gelirsen monitörde pixelleşme
  12. CrancyLynx

bu pc buda telefon 1685360976 anladım teşekkürler
  13. CrancyLynx

hafif görüntü bozukluğu bu mu oluyor acep ? :DD (RX6600xt) 1685360749 birde bir şey farkettim monitörden mi bilemem ama siyah ekranlar bende videolarda felan pixel gözüküyor yayına telden baktım en azından pc den 5 kat daha iyi gözüküyor
  14. CrancyLynx

11mgbs upload var 9000 bitrate veriyorum işlemcim kötü olduğundan işlemci üzerinden yayın yapmıyorum fakat ekran kartı üzerinden yapıncada 1080p hd olmasına rağmen ekran pixelli gözüküyor ne yapmam lazım yardımcı olacak var mı ? 1685359028
Top Bottom