Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Kick vergi muhabbeti nasıl

normal şartlarda buradan kazandığınız para ile youtube geliri aynı sisteme dayanıyor. Dijital içerik üreticisi hesabı açmanız ardından kick, twitch veya youtube'a bu hesabın ibanını beyan etmeniz gerekmekte. Kick, Twitch, youtube temel vergileri kesse dahi yatan paradan %15 stopaj kesilmesi...
  2. Dontaçhi

Yayın açmak için hangi uygulama daha iyi

ShadowPlay'in yayın kısmı OBS Veya Streamlabs gibi kullanışlı değil bence de. Dediğiniz gibi yayını OBS'den yapıp yükü GPU'ya vermek en mantıklısı gibi gözüküyor.
  3. Dontaçhi

Yayın açmak için hangi uygulama daha iyi

Valla ben OBS kullanıyorum gayet memnunum. Streamlabs kullananlar da o programdan memnun. Ancak shadowplayin yayın kısmı fpsi en az etkileyecek program olabilir. Gene de ben OBS'i öneririm.
  4. Dontaçhi

twitch başarılar kısmı ilerlemedi

Eğer edit yapmayacaksan indirmene gerek yok. Download yapmadan direkt olarak Yotutube'a koyabiliyorsun yayınları istersen kesip kesip istersen de tek part halinde. AC1'i Türkiyede şuan izleyen veya izleyecek adam sayısı yoktur diye düşünüyeorum ancak Youtube'dan belki biraz izleyici gelir...
  5. Dontaçhi

Var bro var Sadece Valo CS oynayarak yükselmen mümkün değil. Sıralamalarda çok çok aşşağıda kalıyorsun sıralamada yukarıda gözükeceğin aynı zamanda da TR de ufakta olsa izleyici kitlesi olan oyunları oynaman gerek
  6. Dontaçhi

Hocam DMCA'e hangisi giriyor hangisi girmiyor nereden bileceğiz :D Playlistten açıyorum bişeyler dönüyor arkada yayın başlarında
  7. Dontaçhi

Hocam o şarkıların geçtiği kısımlar yayın tekrarlarında sessiz bir şekilde oluyor şöyle de bir bildirim geliyor yayın geçmişinde izlerken. Daha 11'de yaptığım bir yayında başlangıç müziğim telif nedeniyle kısılmış Ancak panelde herhangi bir telif ihlalim yok. DMCA Tam olarak nasıl...
  8. Dontaçhi

Hemen işlemiyor orası hocam sakin olun :D Yarın tekrar bakın muhtemelen ilerlemiş olacaktır. Yayından birkaç saat sonra işlemiş oluyor. Telif yersen ihtarı gelir merak etme telif yememişsindir.
  9. Dontaçhi

Twitch Sistemim 1080p yayın için yeterli mi?

fazla bile hocam. Ryzen 5 2600 RTX 2060 3200mhz 16gb ram 5 mbps upload ile veriyorum ben 1080'i
  10. Dontaçhi

Yayın/Video Yapmak istiyorum?

Hocam eğer dediğiniz kişileri tanıyorsanız onlara rica edip bu işte ciddi olduğunuzu ve bırakmamakta kararlı olduğunuzu söylerseniz sizi videolarına alabilirler veya beraber çektiğiniz bir videoda reklamınızı yapabilirler ki bu sizi 3-0 önde başlatır. Keşke benim de öyle bir şansım olsaydı 🥲...
  11. Dontaçhi

İlk defa yayın açacak birine tavsiyeler

Anladığım kadarıyla konuya mesaj yazanların yayın tecrübeleri yok. Eğer elinizde bir kamera yoksa kamera almak gibi bir zorunluluğunuz yok. Eğer tutunabilir ve kanalınızı büyütebilirseniz yayınlar için bir kamera alabilirsiniz. O upload ile yayın açılır Valorant da oynatır fakat Valorant yayını...
  12. Dontaçhi

Sistemimle yayın açabilir miyim ?

Sorunsuz bir şekilde yayın açarsın. İnternetin de yeterli düzeyde.
  13. Dontaçhi

Yayın/Video Yapmak istiyorum?

Bu tamamen sana bağlı. Karışık veya tek bir oyun/tür üzerinden ilerleyebilirsin senin oynadığın ve videosunu çekmek istediğin oyuna bağlı Örnek olarak Taner Işık var sadece FM videoları çekiyor ve videoları ortalama olarak 4-10K izleniyor 26K da abonesi var. Bir diğer farklı örnek ise CPTN...
  14. Dontaçhi

kötü yayın kalitesi sorunu

Önerim 4000 Bitrate verin Çıkış çözünürlüğünü de 1920x1080 yaptığınızda sorununuz çözülecektir. Çıkış çözünürlüğünü değiştirmek için fotoğraftaki adımları takip edebilirsin Bitrate'ini değiştirmek içinse bu adımları takip edebilirsin
  15. Dontaçhi

Kanal ismi bulamıyorum

wait bro thats illegal
  16. Dontaçhi

Omegle 30 gün ban yedim Omegledeki 30gün banı nasıl kaldırabilirim?

Çavuşu mıntıkaya mı çıkardın kardesim? Nasıl ban yemiş olabilirsin?
  17. Dontaçhi

"pankyy" İsimli Yayıncı Fake Bit Olayını Yaptığını İtiraf Etti.

Kesinlikle katılıyorum. Zaten ben Twitch ortamında bu Fake Bit olayını kullanmayan birinin olduğunu düşünmüyorum. Sadece diğerlerinin aksine geçte olsa itiraf etmesi ve "Yauw biz bilmiyoduk kandırıldık" demek yerine "Evet babacım ben bu naneyi yedim" dediği için tebrik ettim. Diğer arkadaşlar...
  18. Dontaçhi

Tam olarak neyi tebrik ettiğimi aşağıda açıkça belirttim. Tekrar okuyabilirsin. Eğer anlamadıysan bir kere daha da okuyabilirsin. Tekrar ediyorum Pankyy'i sağda solda gördüğüm klipleri dışında takip etmem. Fanı falan da değilim savunmaya da çalışmıyorum. Yaptığı yanlışın da farkındayım. Fakat...
  19. Dontaçhi

Böyle bir şey mi dedim şimdi ben? Lafı başka taraflarınızdan anlayıp artistlik taslamayın burada. Ucu ona dokunduğunda o ilk gösterdiği SS'leri gösterip "Abi bakın ben bişey yapmadım" diyebilirdi çünkü elinde gene bir kanıt var. (gösterdiği SS'lerden bahsediyorum) Adam fake bit attığı siteye...
  20. Dontaçhi

Hiçbir yerde ismi geçmeyen bir yayıncıydı. Adam herşeyi açıkça anlatıyor. Diğer yayıncılar gibi "yauw kandırıldık yauw yoksa beni biliyonuz yabmam öyle şeyler" demiyor. Ben şahsen bu hareketini tebrik ediyorum.
Geri