montenegro98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 465
Hemen işlemiyor orası hocam sakin olundostlar 8 buçuk saat yayın yaptım yayın süresini saymamış ve 11 takipçim var 3 takipçi olarak görünüyor başarımlarda neden ilerleme olmuyor yayını kapatalı 2 saat falan oldu (yayın sırasında telifli müzikler dinlemişim bundan dolayı saymamış olabilir mi)
telif ihtarı bildirim olarak geldi yayın geçmişimde videoyu izliyorum telifli yerleri zaten otomatik olarak sesi kapatıp kırmızıyla işaretlemişler(youtubedaki gibi telif muhabbetleri çok sıkıntı oluyor mu yoksa yayın geçmişinde otomatik ses kapatması yeterli oluyormu kanalım için)Hemen işlemiyor orası hocam sakin olunYarın tekrar bakın muhtemelen ilerlemiş olacaktır. Yayından birkaç saat sonra işlemiş oluyor.
Telif yersen ihtarı gelir merak etme telif yememişsindir.
Hocam o şarkıların geçtiği kısımlar yayın tekrarlarında sessiz bir şekilde oluyor şöyle de bir bildirim geliyor yayın geçmişinde izlerken. Daha 11'de yaptığım bir yayında başlangıç müziğim telif nedeniyle kısılmıştelif ihtarı bildirim olarak geldi yayın geçmişimde videoyu izliyorum telifli yerleri zaten otomatik olarak sesi kapatıp kırmızıyla işaretlemişler(youtubedaki gibi telif muhabbetleri çok sıkıntı oluyor mu yoksa yayın geçmişinde otomatik ses kapatması yeterli oluyormu kanalım için)
telifli içerikte ses kısıyor ama dmca da kısmıyor. Yani gidip dmca lı bir içeriği izlersen kanal kapatmaya kadar gidiyorHocam o şarkıların geçtiği kısımlar yayın tekrarlarında sessiz bir şekilde oluyor şöyle de bir bildirim geliyor yayın geçmişinde izlerken. Daha 11'de yaptığım bir yayında başlangıç müziğim telif nedeniyle kısılmış
Alıntıyı görüntüle
Ancak panelde herhangi bir telif ihlalim yok.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
DMCA Tam olarak nasıl çalışıyor hala anlamış değilim ancak şarkı açtığımda Telif ihlali gelmiyor sadece geçmişte o kısımların sesi kısılıyor.
Ben bu güne kadar geçmişte ses kısılması dışında hiçbir sorun yaşamadım şahsen.
telifli içerikte ses kısıyor ama dmca da kısmıyor. Yani gidip dmca lı bir içeriği izlersen kanal kapatmaya kadar gidiyor
dmca nedir ve dmca lı telifli şeyleri izlerken ne olduğunu yayın esnasında nasıl anlayabiliyorumHocam o şarkıların geçtiği kısımlar yayın tekrarlarında sessiz bir şekilde oluyor şöyle de bir bildirim geliyor yayın geçmişinde izlerken. Daha 11'de yaptığım bir yayında başlangıç müziğim telif nedeniyle kısılmış
Alıntıyı görüntüle
Ancak panelde herhangi bir telif ihlalim yok.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
DMCA Tam olarak nasıl çalışıyor hala anlamış değilim ancak şarkı açtığımda Telif ihlali gelmiyor sadece geçmişte o kısımların sesi kısılıyor.
Ben bu güne kadar geçmişte ses kısılması dışında hiçbir sorun yaşamadım şahsen.
Hocam DMCA'e hangisi giriyor hangisi girmiyor nereden bileceğiztelifli içerikte ses kısıyor ama dmca da kısmıyor. Yani gidip dmca lı bir içeriği izlersen kanal kapatmaya kadar gidiyor
aynen normal teliflileride nasıl bileceğizHocam DMCA'e hangisi giriyor hangisi girmiyor nereden bileceğizPlaylistten açıyorum bişeyler dönüyor arkada yayın başlarında
Var bro vartwitch yayıncılıkla alakalı taktiklerin varmı kral
valla kral valo cs yi bıraktım lol desen sadece aram oynuyorum ama asıl hedefim hikayeli oyunlar olacak örnek ilk oyunum assasin creed 1 i seri şeklinde oynamak hem yayın esnasında oynayıp başarı görevlerini ve kanalı ufak ufak büyütürken hemde oynadığım oyunları yayın geçmişinden indirip bölüm bölüm youtube yüklemeyi düşünüyorumVar bro var
Sadece Valo CS oynayarak yükselmen mümkün değil. Sıralamalarda çok çok aşşağıda kalıyorsun sıralamada yukarıda gözükeceğin aynı zamanda da TR de ufakta olsa izleyici kitlesi olan oyunları oynaman gerek
Eğer edit yapmayacaksan indirmene gerek yok. Download yapmadan direkt olarak Yotutube'a koyabiliyorsun yayınları istersen kesip kesip istersen de tek part halinde.valla kral valo cs yi bıraktım lol desen sadece aram oynuyorum ama asıl hedefim hikayeli oyunlar olacak örnek ilk oyunum assasin creed 1 i seri şeklinde oynamak hem yayın esnasında oynayıp başarı görevlerini ve kanalı ufak ufak büyütürken hemde oynadığım oyunları yayın geçmişinden indirip bölüm bölüm youtube yüklemeyi düşünüyorum
internetim iyi indirip edit yapmayı isterim fakat şöyle bişi sorucam bu edit yapılırken arayı koyacağımız kısa komik şeylerin hali hazırda birikmiş bir dosya içeriği vs oluyor mu yoksa kendimizmi bulup kullanıyoruzEğer edit yapmayacaksan indirmene gerek yok. Download yapmadan direkt olarak Yotutube'a koyabiliyorsun yayınları istersen kesip kesip istersen de tek part halinde.
AC1'i Türkiyede şuan izleyen veya izleyecek adam sayısı yoktur diye düşünüyeorum ancak Youtube'dan belki biraz izleyici gelir.
Yayında olan olayları komik anları falan ufak editleyip Tiktok ve Shortslara atabilirsin veya Tiktok ve Shortslara içerik üretebilirsin etkilleşim kasmak için.
Youtube serileri için revaçta olan oyunları oynayıp atarsan izlenme ihtimalin daha fazla var. AC1 videosu mu daha çok izlenir Atomic heart mı dersen A.H daha çok izlenir muhtemelen.
kral bu başarılar kısmı hala işlememiş benimHemen işlemiyor orası hocam sakin olunYarın tekrar bakın muhtemelen ilerlemiş olacaktır. Yayından birkaç saat sonra işlemiş oluyor.
Telif yersen ihtarı gelir merak etme telif yememişsindir.