Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

YouTube Farm Fantezisi

Kesin gözüyle bakmamak lazım.
  2. Furkan Karagülle

YouTube Farm Fantezisi

Kesinlikle harcanan paraya göre kazanılan para oranı oldukça düşük olacaktır. Buna harcanacak paraya çok daha iyi şeyler yapılabilir. Bahsi geçen durum en az 1.500.000 TL'ye tekabul ediyor. Bu parayı direkt ikiye katlamaya odaklanmak lazım.
  3. Furkan Karagülle

Twitch.tv Tarayıcınız Şu anda Desteklenmiyor Hatası

Chrome'da böyle sorunlar yaşandığı için Firefox'u önerdim ben de.
  4. Furkan Karagülle

DA YouTube shorts u başka bir kullanıcı yayınlamış

Teliflenmiş, yok olmuş video. :D
  5. Furkan Karagülle

Youtube izlenmelerim dibi gördü

Bu gayet normal.
  6. Furkan Karagülle

Youtube Youtube'da kanal oluşturamıyorum.

Çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. :)
  7. Furkan Karagülle

Youtube Youtube'da kanal oluşturamıyorum.

Sayfa büyüklüğünü "CTRL" tuşuna basıp mouse tekerleğiyle değiştirebilirsiniz. Sayfa boyutunu %75 civarına çekin. Buton gelecektir. Muhtemelen laptop kullanıyorsunuz. Eğer olumlu sonuçlandıysa "çözüm" olarak işaretleyebilirsiniz.
  8. Furkan Karagülle

Amd Ekran kartı ile Yayın açma

Bu durum bütçeye göre değişir. Bütçeniz nedir?
  9. Furkan Karagülle

Youtube kanalı İngilizce mi olmalı Türkçe mi

Şahsen ben direkt İngilizce yapardım. Nasıl bir içerikte video hazırlayacaksınız?
  10. Furkan Karagülle

Ni̇mo Tv Bugünden İti̇baren Türki̇yede Kapaniyor

Nimo bence saçmalıktan ibaret. Facebook da aynı şekilde. Twitch varken bunların tercih edilmesi baştan saçma zaten. Bir kere izleyim dedim Nimo'dan, her yanı reklamla doluydu. Kendimi rahatsız hissedip çıktım direkt.
  11. Furkan Karagülle

Ni̇mo Tv Bugünden İti̇baren Türki̇yede Kapaniyor

Şuana kadar hiç canlı yayın izlemedim. Memnunum. Bana göre vakit kaybı. Daha sonra YouTube'tan kısa ve öz halini izliyorum.
  12. Furkan Karagülle

Bu sistem ile yayın yapılır mı?

Çok rahat yaparsın.
  13. Furkan Karagülle

twitch studio donanım zayıf diyor

? :D Anakartla ilgisi yok. Basit bir işlemci ve ekran kartı kullanarak da rahat yayın yapılabilir. Tanıdığım bir yayıncı 7700K ve 1060 ile yayın yapıyor. Ayrıca vasat dediğiniz donanımlar gayet iyi seviyede. Hatta ve hatta 4 GB RAM, 4 çekirdek sıradan bir işlemci ve DirectX 11 sağlayan herhangi...
  14. Furkan Karagülle

Youtube 'da Nasıl Gelişirim ?

Etiketlere dikkat etmelisin ve prim kasmalısın. YT yorumlarında dikkat dağıtmayacak ve dilenmeyecek şekilde yorumlar yazarak insanların dikkatini çekebilirsin. Örneğin: Elimden geldiği kadar Beat yapıyorum, sizlerin destekleriyle daha iyilerini yapabilirim. Yaptığım Beat'leri değerlendirir...
  15. Furkan Karagülle

5 mps uploudla yayın yapılır mı?

720p/60FPS 3500 bitrate yayın yapabilirsiniz.
  16. Furkan Karagülle

Donanım Arşivi YT Kanalının En Az İzlenen Videosu?

Yorumlara bakın.. 🙄 😂
Top Bottom