Nimo hangisi Jahreinin Twitch'i bırakıp geçtiği mi?Nimo Tv Kapanıyor kesin olarak bütün yayıncılara geçmiş olsun.
Bot, hatta bizzat platformun kendi şişirdiği sayılar olduğunu düşünüyorum. Tekrar söylüyorum Çinliler bu işi yapmasın nitekim yapamıyorlar da zaten.Bir ara baktığımda PUBG Mobile oynayan Türk yayıncı 40-50 bin izleniyordu, çok şaşırdım. BIGO LIVE, Twitch vs yaparlar bir şekil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta şu an Barış G 90k izleniyor. Kim neden izliyor anlamış değilim.
Sanırım ordaki sayı o yayına toplam kaç kişinin geldiğini gösteriyordu emin değilim ama.Bir ara baktığımda PUBG Mobile oynayan Türk yayıncı 40-50 bin izleniyordu, çok şaşırdım. BIGO LIVE, Twitch vs yaparlar bir şekil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta şu an Barış G 90k izleniyor. Kim neden izliyor anlamış değilim.
Veledlerin izlediği bir yerdi.Nimo Tv Kapanıyor kesin olarak bütün yayıncılara geçmiş olsun.
Allah rahmet eylesin.Veledlerin izlediği bir yerdi.
Valla orasını bilmiyorum ama chat de hızlı akıyor. Yine de deli gibi para kazanıyorlar bence.Nimo hangisi Jahreinin Twitch'i bırakıp geçtiği mi?
Düzeltme: Evet baktım orasıymış. Şahsen Jahrein'in bırakıp oraya geçmesine üzülmüştüm hatta sırf onun için App yükleyip şans verdim fakat leş gibi bir platformdu sağdan soldan bir şeyler çıkıyordu, TikToktaki gibi saçma sapan hediye sistemi vardı ve sildim. Umarım geri Twitch'e geri döner Jaho ve Purplebixi çünkü Twitch harici yalan Çinlilerden olmaz...
bende pek fazla izlemiyorum ama böyle düşünmemek lazım çoğu kişi ordan aldığı para ile ev geçindiriyor kötü oldu benceŞuana kadar hiç canlı yayın izlemedim. Memnunum. Bana göre vakit kaybı. Daha sonra YouTube'tan kısa ve öz halini izliyorum.