Arama sonuçları: *

1. Glitchy

Discord Banner Değiştirme

Söyliye bilmez onun bilgisayarı yok :kekw: Banner derken ne demek istedin ben anlamadım.
  2. Glitchy

YouTube İçin Önerinize İhtiyacım Var

Bence valorant çek sadece öldürdüğün anları koy videoya geçiş efektleri felan olsun, kameralı ve mikrofonlu yapıyorsan komik yerlerde kamera büyüsün, sadece mikrofonsa earrape ekle komik yerlerde. Bu tür montajlanmış valorant videoları çok izleniyor.
  3. Glitchy

Obs Siyah ekran sorunu ??

Valorant geçince gözükür herhalde.
  4. Glitchy

Yayıncıların Olmazsa Olmaz Ekipmanları Nedir?

ne alaka ? neden bir konuya konu sahibinin isteği dışında bir şey yaazayım ?
  5. Glitchy

Yayıncıların Olmazsa Olmaz Ekipmanları Nedir?

Yayıncı kişi. Mikrofonsuzda yayın açanlar var. Problem ? :kekw:
  6. Glitchy

Yayıncı Olmak Kolay mı?

Utangaç değilsen ve pc iyiyse gerisi kolay.
  7. Glitchy

yalnızca oyun ve oyun seslerini kapsayan ekran kaydı almak istiyorum

Haklısınız bu büyük bir sorun ama çözümü yok "galiba"
  8. Glitchy

YouTube Kanalı Nasıl Geliştirebilirim?

Benim oyun fan oyunu, tiktokta atarsam ana bacı söver ingilizler, zaten türkçe değil ingilizce çekiyorum amaç o, bu oyun sizin sandığınızdan farklı mesela sen gelip oyun hakkındaki bir videonun altına "ben tiktoktan geldim" yaz seni linç ederler.
  9. Glitchy

tiktok ne la benim paylaştığım videolar oraya atılmaz kitlenin ağzına eder vallaha ama mantıklı :ROFLMAO: benim çektiğim videonun amacı zaten tiktokta olmaması.
  10. Glitchy

tt ne bende yapacam takip ediyom konuyu banada lazım o.O2
  11. Glitchy

discord renkli yazma ???

Tüm yazı ayarlarına bak bence youtubede çok vardır yani araştırmadan önce sorulmamalı diye düşünüyorum araştırdıysanda özür dlerim.
  12. Glitchy

discord renkli yazma ???

Painte gir yaz resimi oraya at daha kolay 🤣 eskiden discord kullanıyordum hala kullansam söylerdimde unuttum ama başka bir şey için yardıma ihtiyacın varsa discordla ilgili beni etiketlersin yeni konuna istersen
Top Bottom