YouTube Kanalı Nasıl Geliştirebilirim?

Reaksiyon skoru
141
oyun videoları çekiyorum. 1200 abonem var ama izlenmiyorum nasıl kitlem olabilir fikirleriniz nelerdir? Her gün düzenli olarakda video atıyorum.Genellikle hikayeli oyunlar oynayıp kanala atıyorum

oyun videoları çekiyorum. 1200 abonem var ama izlenmiyorum nasıl kitlem olabilir fikirleriniz nelerdir? Her gün düzenli olarakda video atıyorum.Genellikle hikayeli oyunlar oynayıp kanala atıyorum
youtubede izlenmek aşırı zor aşırı derecede emek istiyo git tt ye at o videoları.Hemen ünlenirsin.

İstediğin kadar video at kimsenin ilgisini çekmezse bi işe yaramaz. Takipçilerine sorabilirsin ne videosu atayım diye.

Ufak çekilişler düzenleyebilirsin.

Hangi oyunların videolarını çekiyorsun?

Gündemdeki şeyleri çek popüler olanları. Veya kendinden birşeyler kat. Düşünmek bedava :)

tiktok ne la benim paylaştığım videolar oraya atılmaz kitlenin ağzına eder vallaha ama mantıklı :ROFLMAO:
benim çektiğim videonun amacı zaten tiktokta olmaması.
valla yıllarıı oraya yatırcan o zmn

valla yıllarıı oraya yatırcan o zmn
Benim oyun fan oyunu, tiktokta atarsam ana bacı söver ingilizler, zaten türkçe değil ingilizce çekiyorum amaç o, bu oyun sizin sandığınızdan farklı mesela sen gelip oyun hakkındaki bir videonun altına "ben tiktoktan geldim" yaz seni linç ederler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,185
Üyeler
185,688
Son üye
alizngn34
Geri