Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

Twitch Twitch OWN3D Bot Chat'e Takip Edenin İsmini {name} Olarak Atıyor

bende hiç cevap olmamasından cevap olması için attım ama anladığım kadarıyla twitch geneli bu hatayla karşılaşıyor bot bozuk olabilir api ayarlanamıyordur. Farklı bot dene
  2. Koyun Shaun

Twitch OWN3D botuyla karşılaşabileceğiniz birkaç olası sorun var. İşte en yaygın sorunlardan birkaçı ve bunların nasıl düzeltileceği: Bot komutlara yanıt vermiyor. Bunun nedeni, botun düzgün yapılandırılmaması, botun Twitch'e bağlanamaması veya botun komutları ayrıştırmaması gibi bir dizi...
  3. Koyun Shaun

Bahsettiğiniz sorun muhtemelen Twitch kullanıcılarını son birkaç haftadır rahatsız eden OWN3D bot hatasıdır. Bot hatası, akışların çökmesine neden olur ve ayrıca görüntüleyenlerin akışları tamamen izlemesini engelleyebilir. Sorun için şu anda bilinen bir düzeltme yok, ancak Twitch sorunun...
  4. Koyun Shaun

Arkadaşlara oyun ekranımı yansıtmak için en az gecikmeli platform

Discord nitro basılmış bir sunucuya girebilirsiniz. Orada nitron olmasa bile 2K60 yayın açabiliyorsun 2K yeni geldi sanırım 1080p60 kesin açabilirsin
  5. Koyun Shaun

İngilizce bilmeden ingilizce kanal açmak?

Videoyu türkçe çek sonra konuştuklarını tek tek yazıyla kenarıya yaz ingilizceye çevirip videoyu oynatırken sesini kaydet
  6. Koyun Shaun

Twitch reklam rekorunuz kaç?

Youtubede 5 görmüştüm 1674511421
  7. Koyun Shaun

(1/2) Web siteme gönüllü makale yazarları arıyorum!

footer reklamı kaldırabilirim istersen
  8. Koyun Shaun

İsmail EMRE Kartal Bulut DOĞAN kavgasına şahit olan var mı?

ben oradaki polis olacaktım birde yanımda kavga edenler küfür edecekti ırk ayrımı yapmam alırım hepsini toplarım. 1654587358 ve oradaki beyaz rus türke gerçekten vursaydı içinden geçerdi gereksiz kavga.
  9. Koyun Shaun

Bu sitemle yayın açılır mı

4k vercek değil ya 720p60 açar 1652993767 Verirsin
  10. Koyun Shaun

Discord'ta yayın açarken donma oluyor

Abi rtx 2070 paint değil demi ilk defa görüyorum
  11. Koyun Shaun

Discord'ta yayın açarken donma oluyor

Pc kötü olunca kasıyor
  12. Koyun Shaun

youtubede video 1 haftadır işleme altında

gençler youtubeye video atarken %99kende bilgisayar kapanmıştı işleniyorda kaldı düzenle yapıp tamamlıyorum işleniyorda kalıyor hala düzelmez mi? video bu
Top Bottom