Neler Yeni

Arkadaşlara oyun ekranımı yansıtmak için en az gecikmeli platform

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuz Kaan Üremiş
Muhtemelen çoğu kişi Discord diyecek fakat Discord'da nitrom yok ve bana pahalı geliyor. Sadece arkadaşlarıma oyun oynarken ekranımı açacağım izleyecekler OBS indirdim YouTube yayını açmayı denedim 1080P60FPS oluyor fakat en düşük gecikme ayarı seçiliyken minimum 8 9 saniye gecikme oluyor. Korku oyunu oynayacağım için yayının eşzamanlı yani realtime olması çok önemli. Böyle bir şans var mı? Twitch'de ise gizli yayın yapamıyorum herkese açık yapıyorum ben bunu istemiyorum sadece arkadaşlarıma göstereceğim sonuçta. Tek istediğim 60 FPS ve realtime olması.

İnternet;
6-7 Mbps upload.

720p60FPS de olur 1080P60 da fark etmiyor veya 50FPS vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+Rx 570 4GB
16 GB Ram
Ryzen 5 2600

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuz Kaan Üremiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Örnek olması açısından Twitch'i denedim şimdi 720P60 FPS'de kaliteli oluyor hem 60 FPS hem görüntü bozulmuyor fakat minimum 6 7 saniye gecikme var düşük gecikme açık olmasına rağmen. Bunu Discord'da nasıl telafi edeibilir bilmiyorum aynı anda konuşurken görüntüm 6 saniye sonra gelecek sonuçta saçma oluyor.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Hcm belki diğer canlı yayın platformalarını denerseniz memnun kalırsınız denemekten zarar gelemez örenk veremiorum şuanda ama bakınız siz

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Discord nitro basılmış bir sunucuya girebilirsiniz. Orada nitron olmasa bile 2K60 yayın açabiliyorsun 2K yeni geldi sanırım 1080p60 kesin açabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuz Kaan Üremiş
Hcm belki diğer canlı yayın platformalarını denerseniz memnun kalırsınız denemekten zarar gelemez örenk veremiorum şuanda ama bakınız siz
Steam, Nonolive, DLive, twitch, youtube ve Element.io platformlarını denedim yine gecikme oluyor bayağı bir süre. Yok mu Discord gibi bir platform ya?

En az gecikme açık ara Element.io daydı fakat onda da 60 fps falan olmuyor görüntü de 480p olarak görünüyor.

kırmızışarapp

80+ Silver
Obsde gecikme.e süresini ayarlıyabiliyorsun. Eğer bence p işe yaramıyorsa internetle alakalıdır. Discord nitrolu serverlara gir yada nitro al en iyisi. Nitro classic 13tl 1080p 60fps yayın yapabiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

13tl hiçbir şey bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuz Kaan Üremiş
Şuanda parsec kullanıyorum herkese öneririm. Ekranı görebiliyorsun, kişinin klavyesini kontrol edip birlikte local coop oyunlar oynayabiliyorsun. Gecikme 0.5 saniye yani neredeyse yok diyebilirim. Upload hızınız benimkinden iyiyse çok rahat edersiniz (benim 7). Kalite de gayet iyi oluyor uploada bağlı olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,812
Üyeler
168,035
Son üye
aliveli241
Top Bottom