Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Ücretsiz oyun videosu çekme programı öneriniz var mı

Bu saydığın programlar güzel zaten. OBS, Bandicam, ek olarak NVIDIA'nın da ekran kaydı olayı vardı güzel, onu da tavsiye ederim.
  2. MattJohn

YouTube Oyun Kanalı Tavsiyesi

Yok hocam hiç konuşma olmayacak. Ya sesi değiştirip koyarım ya da metinden sese çevirme fln yapıp koyarım shortlara.
  3. MattJohn

Gayet mantıklı fikir hocam not alıyorum. Çok teşekkür ederim :) 1660217306 Hocam bu arada güncel oyun tavsiyeleriniz de varsa alabilirim. Son zamanlarda çıkan popüler oyunlar. Bir de benim videolarımda sadece oyun olacağı için o biraz önemli, muhabbetim için gelme durumu olmayacak insanların.
  4. MattJohn

Evet hocam o konuya çok dikkat edeceğim. Instagram, Twitter, TikTok, Facebook vb. tüm platformlarda bulunmaya çalışacağım. 1080p HD yükleyeceğim videoları. Aslında 4K vs. de yapabilirim ancak upload konusunda çok sıkıntı çıkıyor bu sefer dosya boyutu çok büyük olduğu için, internet hızım kötü...
  5. MattJohn

Merhaba arkadaşlar iyi günler. YouTube'da bir oyun kanalı açmak istiyorum. Dikkat etmem gereken şeyleri söyleyebilirseniz ve verebileceğiniz tavsiyeler varsa mükemmel olur. Şimdiden hepinize çok teşekkürler :)
Top Bottom