Arama sonuçları: *

1. M

Logo Tasarımı Ücretli - Ücretsiz Lazım

Bilgisayarın varsa psd dosyası ile sen yap freepik sitesinden bakabilirsin hazır psd’lere
  2. M

Bedava telifsiz müzik nereden bulurum

Hocam basıyorum çalmıyor müzik
  3. M

Bedava telifsiz müzik nereden bulurum

Videoma telifsiz bir müzik lazım da pixabaydan alıyodum site şuan çalışmıyor başka sitelerde paralı
  4. M

Capcut hakkında bi sorum var

Mobil değil ki bu
  5. M

Capcut hakkında bi sorum var

Böyle nasıl desem yazıyı mı seslendiriyordu biz mi konuşup ses değişiyordu böyle bir teknoloji vardı ismi ney biliyor musunuz?
  6. M

Youtube Youtube Kanalımı Yorumlar mısınız?

yanliş yazmisim o tarzda bir thumbnail hazirlayin demek istemiştim yazmamisim
  7. M

Youtube Youtube Kanalımı Yorumlar mısınız?

thumbnailleri oyuncu masasi alinir mi diye bir video var ya onlara benzer yapmaya çalışın , birde kanal sade , sade mi seviyorsunuz bilmiyorum ama böyle aralara geçiş koysan , başa da herkese merhaba ben ibrahim bugun su konuyu anlatcam falan dedikten sonra intro girse , modern bi kanal olur...
  8. M

Valorant editimi olumlu olumsuz yorumlar mısınız ?

thumbnail çok iyi ayni gorduğumuz videolar gibi vuruşlarin çok iyi ama sahneler çok uzun daha fazla kesip daha fazla vurduğun sahneyi gosterip geçiş efektleri eklesen muthiş bence
  9. M

Twitch Twitch.tv (Hata #3000) hatası alıyorum.

opera deneyin , chrome falan yani tarayici dedigine gore onlarla alakalı 1671992055 hocam birde önbelleği temizleyin chrome kullaniyor iseniz
  10. M

Twitch Twitch.tv (Hata #3000) hatası alıyorum.

farkli tarayici denediniz mi?
Top Bottom