Arama sonuçları: *

1. Nquyen

5G iptv çok iyi diyorlar. Nerden bulurum

Öyle deme biraz daha fazla verip IPTV alır bunlar 😁
  2. Nquyen

TFF ve beIN sports, bugün özel yazılımını ilk kez test edecek

Aylık 200 lira veremeyen iPhone telefon kovalıyor 😁 iyi yapıyorlar daha sıkı önlemler alırlar umarım 👌
  3. Nquyen

Maç izlemek için hangi platformu önerirsiniz?

Maç yayını veren bedava iptv linki atarmisiniz
  4. Nquyen

IP TV ne kadar ödüyorsunuz
  5. Nquyen

Ben maçları kupon yaparsam bakıyorum takip etmiyorum gittiğim yerlerde soruyorum hangi platform maç veriyor onu alıyorum bırakıyorum ama tavsiyem cash veren kartlarda spor kanal kampanyası varsa oraları tercih edin
  6. Nquyen

Ben gittiğim her eve maç varsa o gün 1 aylık abonelik alırım oraya bakıyorum adamlara maçı izlemek için 50 tane işlem yapıyorlar hele gol sesini 5dk önceden apartmanda ki alkış bağırışlardan duyuyoruz 😁
  7. Nquyen

Yani akıl tutulması diyelim artık çevrem de ki çoğu insan 3 kamera iPhone kullanıyor ama kaçak yayın izliyor soruyorum niye para vermiyorsun diyorum biz enayimiyiz diyorlar 😁 eee elinde ki telefonun taksitini ödeyebiliyormusun diyorum , işte bı yolunu buluyoruz diyorlar 🧠 kaçak yayın...
  8. Nquyen

Çamur gibi izlemek keyif vermiyor 3 paket sigara 1 tane de naneli sakız parasını vermek koymuyor bana 👌
  9. Nquyen

İngilizce bilmenin önemi. İnternetten para kazanma.

İngizlice ile para kazanmak daha kolay ama şuan günümüz de tek dil yetersiz ve fazladan ikinci dilide bilmeniz gerekiyor ki iyi bir gelir elde edebilesiniz. En basit yöntem evde çevirmenlikle ve günde 10 saat ayırarak 2k dolar kazanabilirsiniz Türkiye de
  10. Nquyen

YouTube Farm Fantezisi

1k PC+ bin tane de ayrı internet sağlayıcısı 🤔 en çöp PC 50 dolara topladin desek 50k dolar yapar onun yanında 10 dolardan internet alsan aylık 10 bin dolar 🤷 her şeyi geçtim tek şahıs üzerine o kadar internet veriyorlarmi bilgim yok onuda bir araştırın ama neresinden tutarsan tut getirisi az...
  11. Nquyen

YouTube'de 1000 abone ve 4000 saat izlenme kolayca nasıl yapılır?

Yanına bir kız al ve biraz açık giyinsin zaten hemen takipçi kasarsin 😁 orta doğu ülkesi erkekleri kaçırmaz bu fırsatı
  12. Nquyen

Youtube VALORANT montaj videom nasıl olmuş

Bunlar standart editler ama başta dediğin gibi ilk editine göre çok iyi 👍 amaaa çok sade ve özgün değil gibi geldi bana çünkü kendin araya animasyon koymalisın ve bir ana tema olmalı. Temadan kastım o gün jett oynuyorsan jetin hikaye geçmişini oyuna entegre etmelisin mesela mermiler giderken...
Top Bottom