POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
En fiyat performans hem maçlar hem de eğlence içerikleri için ne önerirsiniz?
Lig Tv vs.
Lig Tv vs.
Nasıl yani?Şu ana kadar bir kere bile para vererek maç izlemedim.
Ben de biraz önce görmüştüm fiyatı da iyiymiş yüksek ihtimalle alırım. Sağ olun.TOD öneririm. Yıllık almıştım ağustos ayında aylık 229 TL'ye Super Lig, Lig 1, Premier Lig, Fransa League 1, Bundesliga, Formula 1 ve alt ligler olması lazım. Yanında eğlence paketi yani TOD'daki dizi ve filmlerde ücretsiz.
Çamur gibi izlemek keyif vermiyor 3 paket sigara 1 tane de naneli sakız parasını vermek koymuyor banaŞu ana kadar bir kere bile para vererek maç izlemedim.
güzel fikir olaya ben birde şöyle bakıyorum takım tutuyoruz takımın parasını yiyoruz hırsızdan ne farkı var kaçak izleyeninÇamur gibi izlemek keyif vermiyor 3 paket sigara 1 tane de naneli sakız parasını vermek koymuyor bana
bu paket için aylık 199₺ ödüyorum. nerdeyse 1 tavuk dürüm+içecek parasına kafam rahat istediğim her maçı izleyebiliyorum. geçen sene sadece galatasarayın maçları için 99₺ ödüyordum. kampanya kovalarsanız denk geliyorTOD öneririm. Yıllık almıştım ağustos ayında aylık 229 TL'ye Super Lig, Lig 1, Premier Lig, Fransa League 1, Bundesliga, Formula 1 ve alt ligler olması lazım. Yanında eğlence paketi yani TOD'daki dizi ve filmlerde ücretsiz.
Yani akıl tutulması diyelim artık çevrem de ki çoğu insan 3 kamera iPhone kullanıyor ama kaçak yayın izliyor soruyorum niye para vermiyorsun diyorum biz enayimiyiz diyorlar eee elinde ki telefonun taksitini ödeyebiliyormusun diyorum , işte bı yolunu buluyoruz diyorlar kaçak yayın izleyenlerin çoğu da bu kafa da harcamalarına bak gereksiz şeylerle dolu insan niye çamur gibi reklam dolu bir yayını izlemek için özel çaba harcar anlamıyorum parası yoktur haklıdır kullanabilir onları desteklerim sonuna kadar ama kardeşim bı zahmet iPhone kullanıyorsan o yayına da paran yetergüzel fikir olaya ben birde şöyle bakıyorum takım tutuyoruz takımın parasını yiyoruz hırsızdan ne farkı var kaçak izleyenin
Başka biri de öyle söyledi ona aynı bu cevabı verdim. Hem donuyor hem kasıyor hem görüntü leş gibi.Çamur gibi izlemek keyif vermiyor 3 paket sigara 1 tane de naneli sakız parasını vermek koymuyor bana
Siz hangi platformu önerirsiniz?Yani akıl tutulması diyelim artık çevrem de ki çoğu insan 3 kamera iPhone kullanıyor ama kaçak yayın izliyor soruyorum niye para vermiyorsun diyorum biz enayimiyiz diyorlar eee elinde ki telefonun taksitini ödeyebiliyormusun diyorum , işte bı yolunu buluyoruz diyorlar kaçak yayın izleyenlerin çoğu da bu kafa da harcamalarına bak gereksiz şeylerle dolu insan niye çamur gibi reklam dolu bir yayını izlemek için özel çaba harcar anlamıyorum parası yoktur haklıdır kullanabilir onları desteklerim sonuna kadar ama kardeşim bı zahmet iPhone kullanıyorsan o yayına da paran yeter
Ben gittiğim her eve maç varsa o gün 1 aylık abonelik alırım oraya bakıyorum adamlara maçı izlemek için 50 tane işlem yapıyorlar hele gol sesini 5dk önceden apartmanda ki alkış bağırışlardan duyuyoruzBaşka biri de öyle söyledi ona aynı bu cevabı verdim. Hem donuyor hem kasıyor hem görüntü leş gibi.
her ligin yayıncısı belli öneriyle olacak iş değil bu hocam. lig maçlarını izlemek istiyorsan tod, hazırlık maçlarını izlemek istiyorsan d-smart gibi gibiBaşka biri de öyle söyledi ona aynı bu cevabı verdim. Hem donuyor hem kasıyor hem görüntü leş gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz hangi platformu önerirsiniz?
Ben maçları kupon yaparsam bakıyorum takip etmiyorum gittiğim yerlerde soruyorum hangi platform maç veriyor onu alıyorum bırakıyorum ama tavsiyem cash veren kartlarda spor kanal kampanyası varsa oraları tercih edinBaşka biri de öyle söyledi ona aynı bu cevabı verdim. Hem donuyor hem kasıyor hem görüntü leş gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz hangi platformu önerirsiniz?