Neler Yeni

Maç izlemek için hangi platformu önerirsiniz?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
En fiyat performans hem maçlar hem de eğlence içerikleri için ne önerirsiniz?
Lig Tv vs.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
TOD öneririm. Yıllık almıştım ağustos ayında aylık 229 TL'ye Super Lig, Lig 1, Premier Lig, Fransa League 1, Bundesliga, Formula 1 ve alt ligler olması lazım. Yanında eğlence paketi yani TOD'daki dizi ve filmlerde ücretsiz.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu ana kadar bir kere bile para vererek maç izlemedim.
Nasıl yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

TOD öneririm. Yıllık almıştım ağustos ayında aylık 229 TL'ye Super Lig, Lig 1, Premier Lig, Fransa League 1, Bundesliga, Formula 1 ve alt ligler olması lazım. Yanında eğlence paketi yani TOD'daki dizi ve filmlerde ücretsiz.
Ben de biraz önce görmüştüm fiyatı da iyiymiş yüksek ihtimalle alırım. Sağ olun.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
Çamur gibi izlemek keyif vermiyor 3 paket sigara 1 tane de naneli sakız parasını vermek koymuyor bana 👌
güzel fikir olaya ben birde şöyle bakıyorum takım tutuyoruz takımın parasını yiyoruz hırsızdan ne farkı var kaçak izleyenin :D

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes Opçin
bu paket için aylık 199₺ ödüyorum. nerdeyse 1 tavuk dürüm+içecek parasına kafam rahat istediğim her maçı izleyebiliyorum. geçen sene sadece galatasarayın maçları için 99₺ ödüyordum. kampanya kovalarsanız denk geliyor

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
güzel fikir olaya ben birde şöyle bakıyorum takım tutuyoruz takımın parasını yiyoruz hırsızdan ne farkı var kaçak izleyenin :D
Yani akıl tutulması diyelim artık çevrem de ki çoğu insan 3 kamera iPhone kullanıyor ama kaçak yayın izliyor soruyorum niye para vermiyorsun diyorum biz enayimiyiz diyorlar 😁 eee elinde ki telefonun taksitini ödeyebiliyormusun diyorum , işte bı yolunu buluyoruz diyorlar 🧠 kaçak yayın izleyenlerin çoğu da bu kafa da harcamalarına bak gereksiz şeylerle dolu insan niye çamur gibi reklam dolu bir yayını izlemek için özel çaba harcar anlamıyorum parası yoktur haklıdır kullanabilir onları desteklerim sonuna kadar ama kardeşim bı zahmet iPhone kullanıyorsan o yayına da paran yeter 🗿

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çamur gibi izlemek keyif vermiyor 3 paket sigara 1 tane de naneli sakız parasını vermek koymuyor bana 👌
Başka biri de öyle söyledi ona aynı bu cevabı verdim. Hem donuyor hem kasıyor hem görüntü leş gibi.

Yani akıl tutulması diyelim artık çevrem de ki çoğu insan 3 kamera iPhone kullanıyor ama kaçak yayın izliyor soruyorum niye para vermiyorsun diyorum biz enayimiyiz diyorlar 😁 eee elinde ki telefonun taksitini ödeyebiliyormusun diyorum , işte bı yolunu buluyoruz diyorlar 🧠 kaçak yayın izleyenlerin çoğu da bu kafa da harcamalarına bak gereksiz şeylerle dolu insan niye çamur gibi reklam dolu bir yayını izlemek için özel çaba harcar anlamıyorum parası yoktur haklıdır kullanabilir onları desteklerim sonuna kadar ama kardeşim bı zahmet iPhone kullanıyorsan o yayına da paran yeter 🗿
Siz hangi platformu önerirsiniz?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Olaya şu açıdan bakın bir cafeye gidip maç izlemek isteseniz min 300 liradan aşağıya çıkamazsınız. 300 liraya sıfır sıkıntıyla tuttuğunuz takımın maçlarını izliyorsunuz. Ayda 4 hafta var 4 maç yapar. Diğer ligleri diğer takımların maçlarını ve dizi filmleri saymıyorum bile. Kendine değer veren hobisi olan maç izlemeyi seven biri kesinlikle almalı. Dediğim gibi bir cafede oturma parası günümüz şartlarında. Aylık 300 lira kimseyi zengin etmez.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Başka biri de öyle söyledi ona aynı bu cevabı verdim. Hem donuyor hem kasıyor hem görüntü leş gibi.
Ben gittiğim her eve maç varsa o gün 1 aylık abonelik alırım oraya bakıyorum adamlara maçı izlemek için 50 tane işlem yapıyorlar hele gol sesini 5dk önceden apartmanda ki alkış bağırışlardan duyuyoruz 😁

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes Opçin

her ligin yayıncısı belli öneriyle olacak iş değil bu hocam. lig maçlarını izlemek istiyorsan tod, hazırlık maçlarını izlemek istiyorsan d-smart gibi gibi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim

Ben maçları kupon yaparsam bakıyorum takip etmiyorum gittiğim yerlerde soruyorum hangi platform maç veriyor onu alıyorum bırakıyorum ama tavsiyem cash veren kartlarda spor kanal kampanyası varsa oraları tercih edin

Top Bottom