Neler Yeni

Maç izlemek için hangi platformu önerirsiniz?

iamyuso31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Yöndemli
TOD öneririm. Yıllık almıştım ağustos ayında aylık 229 TL'ye Super Lig, Lig 1, Premier Lig, Fransa League 1, Bundesliga, Formula 1 ve alt ligler olması lazım. Yanında eğlence paketi yani TOD'daki dizi ve filmlerde ücretsiz.
TOD deneyimin nasıl? Televizyondan izleyeceğim. Bir ara Exxen avrupa maçlarını verirken sürekli donuyordu görüntü çamurlaşıyordu vs. Bu gibi sıkıntılar var mı veya gecikme?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Batuhan
TOD deneyimin nasıl? Televizyondan izleyeceğim. Bir ara Exxen avrupa maçlarını verirken sürekli donuyordu görüntü çamurlaşıyordu vs. Bu gibi sıkıntılar var mı veya gecikme?
4K LG nanocell tvde izliyorum TV'nin mağazasında TOD uygulaması var. Görüntü kalitesi güzel çamurlaşma donma vs hiç olmuyor. Gecikme digiturk kutulu alanlara göre oluyor. 30 saniye geriden geliyor uydu değil internet üzerinden izlediğimiz için. Ama abartılacak bir gecikme değil. 30 saniye geç görsen pozisyonu ne olacak. Normal kutulu digiturke göre fiyat avantajı var. O yüzden 30 saniye geç gelmesini gözardı etmek gerek. Kaçak yayınlar gibi kesilme takılma donma pixelleşme görüntü kalitesinin kötüleşmesi gibi durumlar yaşamadım. İnternet altyapım 50 mbps İnternetin kötüyse sorun yaşar mısın o kısma birsey diyemem.

Top Bottom