Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Twitch Twitch Yayıncısı Melih Kalkan Melek Oldu☹️

Allah rahmet eylesin cok başarılı bi çocuktu Allah ailesine sevenlerine sabır versin
  2. TinerciAlper

Yayın ekibi kuruyoruz (Twitch)

TinerciAlper#0291 cs gta ets2 r6 forza pro soccer vb oyunlara eşlik etmek için gelirim yayın yapmıyorum
  3. TinerciAlper

İlk defa yayın açacak birine tavsiyeler

1mbds internet i3 laptopla mutluydum dolar 5tldi çiğ köfte dürüm 4tl
  4. TinerciAlper

720pde 2019 için güzeldi ben 2 tanımadığım kişi ve 1 arkadaşım 3 saat eğlenmiştik
  5. TinerciAlper

1 upload i3 3. nesil 710mli laptopla dc + minecraft 1.16.5 obs üzerinden yayın yapıyordum 4gbde ramim vardı :DDD
  6. TinerciAlper

Youtube Cidden e sporcu olabilirmiyim?

berkay isminde fortnite oynayıp millete boomer falan diye sallayan esporcu olmak isteyen birinin yaşı 12den bile az olabilir :dDd qwe fazla güldüm gidiyom
  7. TinerciAlper

ne alaka la bugün üye olmuşsun foruma 14ten küçük olduğunada yemin edebilirim ama kanıtlayamam rekabetçi oyunlarda en büyük turnuvaların düzenledinidiği büyük para kitle izleyicinin oyuncunun döndüğü rekbaetçi oyun bu zamana kadar rakibi olmayan bi oyun yanına son zamanlarda yeni olan valorant...
  8. TinerciAlper

knk kusura bakma ama komedisin başlık youtube yayıncılık platfromları konu e spor okulu bırak sadece oyun oyna 20 yaşından sonra kasiyer olursun garanti ederim
  9. TinerciAlper

kusura bakma ama güldüm 1661940620 bende ona çok güldüm biberonla rekabetçi attı herhalde
Top Bottom